Τελετή Λήξης Ακαδημιών Στίβου Πνοή

Σε κλίμα εορταστικό και συγκινητικό, έπεσε η αυλαία για τις Ακαδημίες Στίβου ΠΝΟΗ. Οι τίτλοι τέλους μιας υπέροχης και αξέχαστης χρονιάς γράφτηκαν στην τελετή λήξης την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Η βραδιά ξεκίνησε με παρέλαση των αθλητών–τριών μας με την αγωνιστική μας σημαία. Εν συνεχεία, τα παιδιά μας τραγούδησαν τον ύμνο της Πνοής υπό την καθοδήγηση της Κας Διονυσίας Ολιβώτου, Καθ. Μουσικής. Αμέσως μετά, ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των παιδιών μας με μετάλλια και αναμνηστικούς επαίνους για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής χρονιάς. Το πρόγραμμα εμπλούτισε η προβολή του καθιερωμένου βίντεο κλιπ της χρονιάς, όπου όλοι μαζί ταξιδέψαμε πίσω στο χρόνο και αναπολήσαμε όλα όσα ζήσαμε! Με μουσική υπόκρουση απελευθερώσαμε 5 μπαλόνια για τα πέντε επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας.

Ο αθλητικός σύλλογος ΠΝΟΗ ασχολείται αποκλειστικά με τον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο) έχοντας στο δυναμικό του εβδομήντα πέντε (75) αθλητές-τριες ηλικίας 5 έως 16 ετών!

Θερμές ευχαριστίες: Στους φίλους και συνοδοιπόρους γονείς, για την άριστη συνεργασία μας, την αγάπη και τη στήριξή τους στο έργο μας.

Στην προπονήτριά μας, Σταθακοπούλου Μαρία, που με αγάπη και πάθος μεταλαμπαδεύει την αξία του αθλητισμού, του ομαδικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας στα παιδιά μας!

Στο Δήμαρχο Κο Κώστα Λύρο που ήταν κοντά μας, τον Αντιδήμαρχο Κο Νίκο Καραπάνο, τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κο Κώστα Δαουτίδη και αγαπημένους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο αθλητισμός είναι το καλύτερο εκπαιδευτήριο για τα παιδιά. Όλα τα παιδιά μαθαίνουν, όλα εξελίσσονται το καθένα πάντα με το δικό του ρυθμό.

Ο αθλητισμός διδάσκει «Δεν πρέπει να σταματάς ποτέ να προσπαθείς» γιατί «όσο αργή κι αν είναι η πρόοδός σου, πάντα θα είσαι ένα βήμα πιο μπροστά από εκείνους που δεν προσπαθούν».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr