Νέα επιτυχία για την Μεσολογγίτισσα Ανδριάνα Λυκούδη (vid)

 Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου

Νέα επιτυχία για την Λυκούδη Ανδριάνα στα « ΒΙΛΑΕΤΕΙΑ 2022» Πυργος.

Σάββατο 11/06/22 στο ΔΑΚ Πύργου διεξήχθησαν – σε συνεργασία ΣΕΓΑΣ, Δήμου και του σωματείου «Αναγέννηση Πύργου» αγώνες Στίβου όλων των κατηγοριών , με τον τίτλο «ΒΙΛΑΕΤΕΙΑ 2022». Ένα δυνατό αθλητικό γεγονός με μεγάλη συμμετοχή,καθώς 500 αθλητές από 60 σωματεία έδωσαν το παρόν ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό και τις επιδόσεις σε υψηλό επίπεδο.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου συμμετείχε στους αγώνες αυτούς με την Ανδριάνα Λυκούδη(2003).

Αγωνίστηκε στον τελικό των 200 Μ Γυναικών και κατέλαβε την Δεύτερη (2) θέση με επίδοση 25,97 sec.

Δυστυχώς ένας μικροτραυματισμός των προηγούμενων ημερών ,δεν επέτρεψε στο να κάνει η αθλήτρια μας καλύτερο χρόνο( από 25,50 sec. και κάτω) , που είναι μέσα στις δυνατότητες της αυτή την εποχή.

Έτσι η Ανδριάνα μετά τις επιτυχίες της στα Μέγαρα (1η στα 200μ) και του Αιγίου (2η στα 100μ) , τρίτωσε τις επιτυχίες της ανεβαίνοντας πάλι στο βάθρο των νικητών και στον Πύργο. Να τονίσουμε πάλι ότι τα τρία παραπάνω αθλητικά μίτινγκ ήταν υψηλού επιπέδου και αυτό δίνει αξία στην προσπάθεια της αθλήτριας μας και δείχνει και την αθλητική της ποιότητα .

Πολλά συγχαρητήρια στην Ανδριάνα για την προσπάθεια της και για την νέα της επιτυχία, που κάνει γνωστό τον Στίβο της Πόλης μας.

Ευχόμαστε υγεία και καλή αθλητική συνέχεια.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr