Η ''ΠΝΟΗ'' Μεσολογγίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα

 

Το αγωνιστικό τμήμα στίβου της Πνοής έλαβε μέρος την Παρασκευή και το Σάββατο 01 & 02 Ιουλίου 2022 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο των Πατρών.

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα και χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις σε αθλητές, προπονητές και θεατές. Με θετικές εντυπώσεις τόσο σε αθλητικό επίπεδο, όσο και σε οργανωτικό η αποστολή μας επέστρεψε γεμάτη πολύτιμες εμπειρίες.

Ήταν η 3η συμμετοχή του συλλόγου μας σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και νιώθουμε υπερήφανοι για την ομάδα των κοριτσιών μας που εκπροσώπησε την πόλη μας και προσπάθησε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.

Συγχαίρουμε τη γυναικεία αποστολή μας, αποτελούμενη από τις αθλήτριες, Άννα Αντωνοπούλου, Κάτια Διαμαντοπούλου, Ευδοκία Μπαλή, Τζένη Νικολοπούλου και Μαρία Δαουτίδη. Στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4χ 80μ., οι αθλήτριές μας κατάφεραν να βελτιώσουν τον ομαδικό τους χρόνο σε 46.05 έναντι του 46.91 που καταγράφηκε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Στα αγωνίσματα της 2ης μέρας, η σπρίντερ αθλήτριά μας Άννα Αντωνοπούλου συμμετείχε σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης στα προκριματικά των 80μ., προετοιμασμένη προπονητικά να περάσει στον τελικό, όμως δε μπόρεσε να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Η Πνοή ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και νιώθει υπερηφάνεια για όλους τους αθλητές-τριες που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Πνοής και διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής χρονιάς 2021-22!

Ευχόμαστε σε όλους ένα ξεκούραστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη σε ένα νέο αθλητικό ταξίδι, οπλισμένοι με δύναμη, έμπνευση και δημιουργικότητα και πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αθλητισμός! 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr