«Πνοη» | Γίνε κι εσύ μέλος στη μεγαλύτερη Ακαδημία Στίβου της Πόλης!

 

Η Ακαδημία στίβου ΠΝΟΗ, αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, είναι η μεγαλύτερη Ακαδημία Στίβου στο Μεσολόγγι έχοντας στο ενεργητικό της 75 αθλητές-τριες ηλικίας 5 έως και 16 ετών, σε τέσσερα τμήματα (Νηπίων-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου). Η ακαδημία μας, διατηρεί και αγωνιστικό τμήμα και ως μέλος του ΣΕΓΑΣ ανιχνεύει αθλητικά ταλέντα δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές-τριές της να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες εκπροσωπώντας την πόλη μας σε Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες!

Συμπληρώσαμε ήδη πέντε επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας, γεμάτα παιδικά και εφηβικά χαμόγελα, ταξίδια, αγώνες, εμπειρίες, συγκινήσεις! Με χαρά και ανυπομονησία θα υποδεχτούμε και πάλι τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους για να ταξιδέψουμε ξανά στο μαγικό κόσμο του Κλασικού αθλητισμού. Ο αθλητισμός εγγυάται όχι μόνο την ευρωστία του σώματος, αλλά και την ισχύ του νου και την υγεία της ψυχής μας. 

Ο στίβος θεωρείται δικαίως ο βασιλιάς των σπορ καθώς όλα σχεδόν τα αθλήματα βασίζονται στις αρχές του και το παιδί μαθαίνει τις βασικές κινητικές δεξιότητες (δρομικές, αλτικές, ριπτικές). Αυτός είναι και ο λόγος που συστήνεται ως άθλημα στις προηγμένες αθλητικά χώρες.

Στόχος της ακαδημίας μας είναι η καλλιέργεια ενός κλίματος προσανατολισμένου στη μάθηση και όχι στη σύγκριση των επιδόσεων. Μέσα από ποικίλα ψυχαγωγικά παιχνίδια, εστιάζουμε στα ποιοτικά στοιχεία των δεξιοτήτων, στην ομαδική άμιλλα, στην προσωπική βελτίωση, στα βιώματα επιτυχίας και στη θετική αυτοεκτίμηση των μικρών μας αθλητών-τριών.

Προπονήτρια όλων των τμημάτων μας είναι, η Κα Σταθακοπούλου Μαρία, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με 20ετή και πλέον εμπειρία στην Εκπ/ση, Δίπλωμα Ειδικότητας στον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο), Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Προπονητή Α’ κατηγορίας.

Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (νέων μελών) θα πραγματοποιηθούν στo γραφείo του συλλόγου μας στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου (βόρεια είσοδος), τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Σάββατο: 10/09/2022 & Κυριακή 11/09/2022 στις 18:30-20:30.

Τα παλαιότερα μέλη μας, προς διευκόλυνσή τους, μπορούν να έρθουν κατευθείαν στην έναρξη των προπονήσεων του τμήματος που ανήκουν ηλικιακά.

Εγγραφές θα γίνονται και στις κάτωθι ώρες των προπονήσεων.

ΤΜΗΜΑ 1 (Νήπια & Α΄Δημοτικού): ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 4.00-5.00μμ

ΤΜΗΜΑ 2 (Β΄& Γ΄τάξεις Δημοτικού): ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 5.00-6.00μμ

ΤΜΗΜΑ 3 (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεις): ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.00-5.00μμ

ΤΜΗΜΑ 4 (Α΄ Γυμνασίου έως και Β΄ Λυκείου): ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.00-6.00μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Προπονήτρια των Ακαδημιών μας, καθημερινά 19.00-21.00 στο τηλ.: 6936630382.

Μάθετε περισσότερα για εμάς στη σελίδα μας στο fb: Στίβος ΠΝΟΗ Μεσολογγίου

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία, δύναμη και παλμό!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr