Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «lagoon Crossing 2022» (pics)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Σεπτεμβρίου το ‘‘lagoon Crossing 2022‘‘ στη Τουρλίδα Μεσολογγίου. 

Στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου με το Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου συνδιοργάνωσαν ένα μοναδικό ναυταθλητικό διήμερο με την ονομασία  ‘‘lagoon Crossing 2022” . Οι δράσεις  περιλάμβαναν τον 9ο κωπηλατικό και τον 8ο κολυμβητικό διάπλου της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου στη κατηγορία OPEN .  Εκατό και πλέον άτομα με τους συνοδούς τους κωπηλάτησαν, κολύμπησαν και απόλαυσαν τα φιλόξενα νερά της Τουρλίδας Μεσολογγίου.    

Αναλυτικά το πρόγραμμα είχε ως εξής:  Το Σάββατο 60  κωπηλάτες με τουριστικά καγιάκ και SUP, με  αφετηρία το Μουσείο Άλατος στις Αλυκές κωπηλάτησαν έως το λιμάνι Μεσολογγίου και επέστρεψαν στο Μουσείο διανύοντας μια απόσταση 11 χλμ. Την Κυριακή 40 κολυμβητές, κολύμπησαν στα 4  & 8 χλμ από τη Τουρλίδα στο Νησί του Αί Σώστη. Οι συνθήκες το διήμερο ήταν ιδανικές και οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τις διαδρομές τους  στο μοναδικό περιβάλλον της λιμνοθάλασσας  και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η συμμετοχή και στις δύο δράσεις ήταν δωρεάν και σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά έπαθλα και μπλουζάκια..  Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου, το Λιμεναρχείο, την ΕΟΕΔ Μεσολογγίου, το Μουσείο Άλατος και τους παρακάτω χορηγούς μας : ΑΛΑΤΙΕΡΑ , PLAZA, Tourlida BEACH, COFFEE SECRET, ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΣΙΝΑΣ, Wellcome store ΓΙΑΓΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ , LIBERTY HOTEL , ΣΑΡΡΗ ΣΟΦΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ  Dolphins ΠΑΤΡΑΣ. Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους συμμετείχαν, τους αθλητές μας, τα μέλη μας και όσους βοήθησαν εθελοντικά.  

Ενημερώνουμε τους μικρούς μας φίλους ότι στα τμήματα αρχαρίων κάνοε – καγιάκ και ιστιοπλοΐας συνεχίζονται οι εγγραφές και όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν.  

Πληροφορίες www.nommes.gr  

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου. 

@Photo credits: MARIA PAPPA

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr