Δυναμική η παρουσία της ''Πνοης'' στον 15ο γυρο Λιμν/σας Αιτωλικού

Στο γραφικό νησάκι που θυμίζει Βενετία ξεκίνησε την αγωνιστική της δράση η ΠΝΟΗ συμμετέχοντας δυναμικά στον 15ο Γύρο Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού.

Το Σάββατο 24/09/2022 οι αθλητές-τριές μας έλαβαν μέρος στις αποστάσεις των 1000μ και 3500μ. Τί πιο όμορφο να στέκεσαι στη γραμμή εκκίνησης και να νιώθεις ένα με το όλο αυτό το πλήθος γύρω σου; Μέλος μιας μεγάλης οικογένειας σε μια κοινή γιορτή; Πολλά συγχαρητήρια στους λιλιπούτειους δρομείς μας που έτρεξαν 1 χιλιόμετρο και βίωσαν τη χαρά του τερματισμού!

Περήφανοι για τις διακρίσεις των αθλητών μας Γιάννη Ξεσφίγγη και Νικόλα Μακρή που τερμάτισαν στην 1η και 3η θέση αντίστοιχα στα 1000μ. αγοριών.

Στα 1000μ. κοριτσιών ξεχώρισαν οι αθλήτριές μας Βερονίκη Παπουτσοπούλου και Μαρία Μπρούνου που κέρδισαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα!

Πολλά μπράβο και στο αγωνιστικό τμήμα των εφήβων αθλητών-τριών μας που συμμετείχε στα 3500μ. για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης! Ο αθλητής αντοχής Γιάννης Τζαμανής κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία ανδρών με χρόνο 11.38, ακολούθως και ο Κων/νος Μπισδέκης στην 4η θέση ενώ στην κατηγορία γυναικών η Μαρία Δαουτίδη τερμάτισε 2η με χρόνο 15.25!  Καλή προπονητική και αγωνιστική χρονιά στους αθλητές-τριές μας!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr