Έξι μετάλλια για την ΠΝΟΗ στο ΔΙΑΘΛΟ του ΣΕΓΑΣ

 

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, η ΠΝΟΗ συμμετείχε στο Γ’ Δίαθλο του Σέγας που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγρινίου με τη συμμετοχή αθλητικών συλλόγων στίβου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Η τριμελής αποστολή μας έλαβε μέρος στα 60μ και στο μπαλάκι! Συγχαίρουμε την έφηβη αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου που κέρδισε ασημένιο μετάλλιο στα 60μ, χάλκινο μετάλλιο στο μπαλάκι και χρυσό μετάλλιο στη συνολική βαθμολογία των αγωνισμάτων! Άξιος συγχαρητηρίων και ο αθλητής μας Σωτήρης Τρίτσης που κέρδισε την 3η θέση (δύο χάλκινα μετάλλια) στα 60μ. και μπαλάκι και τη 2η θέση στη συνολική βαθμολογία του διάθλου! Μπράβο και στην αθλήτριά μας Γωγώ Καραπάνου για την κατάκτηση της 4ης θέσης και στα δύο αγωνίσματα!

Η εμπειρία αναπτυξιακών αγώνων βοηθά τα παιδιά νεαρής ηλικίας να αποκομίσουν μια σειρά από αθλητικά και κοινωνικά οφέλη και να κάνουν την μετάβαση στα αγωνιστικά τμήματα έχοντας μια αρχική εκτίμηση της κλίσης τους σε συγκεκριμένα αγωνίσματα. Ένα παιδί, όταν ασχολείται με τον στίβο, δεν ξεκινά απλά ένα άθλημα. Αρχίζει ένας νέος, συναρπαστικός τρόπος ζωής όπου μαθαίνει καλά τον εαυτό του, τις  αδυναμίες του, τις ικανότητές του, τις αντοχές και τα όρια του!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr