Η ΠΝΟΗ στον 14ο Ημιμαραθωνιο στο Αγρίνιο

 

Το Σαββατοκύριακο 22-23/10/2022 η ΠΝΟΗ συμμετείχε στο διήμερο αφιέρωμα στη μνήμη του κορυφαίου μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση στο Αγρίνιο με την παρουσία αθλητών-τριών μας στις διαδρομές των 5.000μ και των 1.000μ.

Εξαιρετική η παρουσία του αγωνιστικού μας τμήματος!

Ο έφηβος αθλητής μας Κων/νος Μπισδέκης βελτίωσε τον ατομικό του χρόνο, τερματίζοντας 5ος στην κατηγορία 14-29 ετών στον αγώνα των 5χλμ με χρόνο 18.50 σε σύνολο 358 αθλητών-τριών. Ακολούθως στην 6η θέση στην ίδια κατηγορία και ο δρομέας αντοχής Γιάννης Τζαμανής με χρόνο 19.02. Στον ίδιο αγώνα έλαβε μέρος και ο μικρός μας αθλητής Γιάννης Ξεσφίγγης (10 ετών) που κατάφερε  να τερματίσει 3ος στην κατηγορία του με εκπληκτικό χρόνο 21.17.

Συγχαρητήρια και στον αθλητή μας Σωτήρη Τρίτση που συμμετείχε για πρώτη φορά ως δρομέας αντοχής σε αυτήν τη μεγάλη απόσταση.

Τα κορίτσια μας: Διαμαντοπούλου Κάτια, Νικολοπούλου Τζένη, Αντωνοπούλου Άννα και Μπαλή Ευδοκία ολοκλήρωσαν το 5άρι σε χρόνους που δείχνουν πως ‘’χτίζουν’’ μια καλή φυσική κατάσταση.

Τεράστια ήταν η συμμετοχή μικρών αθλητών-τριών στον παιδικό αγώνα του 1χλμ που ξεπέρασε τις 1200 αλλά και η παρουσία των θεατών που κατέκλυσαν τους δρόμους για να ενθαρρύνουν με το χειροκρότημα τους την προσπάθεια όλων των παιδιών.

Μπράβο στα παιδιά μας για τη συγκίνηση που μας έδωσαν με τον τερματισμό τους!

Το σημαντικότερο ίσως σημείο του αγώνα είναι αυτή η ευκαιρία που δίνεται στα μικρά παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πιο φυσικό άθλημα, τον δρόμο.

«Δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο, παρά να βάλεις το ένα σου πόδι μπροστά από το άλλο και να ξεκινήσεις»!

Τρέχουμε για τη ζωή, τρέχουμε για την υγεία! 

Αυτό ήταν και το σύνθημα της φετινής 9ης Πανελλήνιας μέρας Σχολικού Αθλητισμού: Άθληση κάθε μέρα, υγεία μια ζωή!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr