Ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο μετάλλιο για το Στίβο «Πνοη»

Μια ανάσα από το 2023…

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ ολοκλήρωσε, με τον καλύτερο τρόπο, την αγωνιστική του δράση για το 2022 με τη διάκριση των αθλητών-τριών του στους αγώνες Ανωμάλου Δρόμου που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα, την Κυριακή 18/12.

Το σκηνικό του καιρού, με την θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, βοήθησε στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης που είχε κοινωνικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες πρόσφεραν τρόφιμα για να μοιραστούν, ενόψει των Χριστουγέννων, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στους αγώνες μετείχαν αθλητές-τριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής, σε μικρούς (εκκολαπτόμενους) αθλητές των ακαδημιών να χαρούν με ομαδικό πνεύμα τον συναγωνισμό. Η ΠΝΟΗ ανέβηκε δυο φορές στο βάθρο των νικητών στην κατηγορία Κ12 αγοριών και κοριτσιών στην απόσταση των 700μ. Η διαμόρφωση της πίστας ήταν πολύ καλή, ο αγώνας ήταν απαιτητικός, οι κούρσες γρήγορες, πολλές οι συμμετοχές, μεγάλος ο ανταγωνισμός.

Η αθλήτριά μας Παπουτσοπούλου Βερονίκη προσπέρασε τις 37 αντιπάλους της και μας έδωσε χαρά και συγκίνηση τερματίζοντας 2η και κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 2.51! Στον ίδιο αγώνα, εξαιρετική η παρουσία της αθλήτριάς μας Μαρίας Μπρούνου που τερμάτισε 4η με χρόνο 2.56 και έχασε το χάλκινο μετάλλιο για 3 μόλις δευτερόλεπτα! Στα αγόρια ξεχώρισε, ανάμεσα στους τριάντα συμμετέχοντες αθλητές, ο Νικόλας Μακρής που πέρασε την αψίδα του τερματισμού με χρόνο 2.57 κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο!

Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Μάριο Διαμαντόπουλο που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα ΣΕΓΑΣ στην απόσταση των 1000μ. (Κ14), στην αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου για τη συμμετοχή της στα 2000μ.(Κ16), και στις αθλήτριές μας Άννα Αντωνοπούλου και Αφροδίτη Τζάνη για τη συμμετοχή τους στα 3000μ.(Κ18).

Η καθημερινή προπόνηση και η συμμετοχή ενός παιδιού σε αγώνες, εκτός από την ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης, καλλιεργεί την ψυχική ανθεκτικότητα, το αδάμαστο πνεύμα, τη συγκέντρωση και την υπέρβαση της περιοχής άνεσης, δεξιότητες χρήσιμες στη ζωή του.

Ο αθλητισμός αποτελεί έμπνευση και μέρος της διαδρομής προς μια ευτυχισμένη ζωή.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr