Χρυσό & Ασημένιο Μετάλλιο για τον Αθλητικό Σύλλογο «ΠΝΟΗ» στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου

 

Στην πιο δύσκολη αναμέτρηση της χρονιάς δοκιμάστηκαν οι μικροί και μεγάλοι αθλητές μας της αντοχής που ήταν το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή 5/2/2023 στην καρδιά του πανέμορφου δάσους Στροφυλιάς στην Καλογριά Αχαΐας. Μια άρτια διοργάνωση, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. που είχε χαρακτήρα πρόκρισης για το οικείο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πηγή Τρικάλων.

Μόνο Υπερηφάνεια για όλους τους αθλητές/τριές μας που ήταν οι απόλυτοι Πρωταγωνιστές! 

Ο αθλητής μας Γιάννης Ξεσφίγγης απόλαυσε τους καρπούς μιας πολύμηνης προσπάθειας κατακτώντας την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στα 1000m Αγοριών (Κ12) σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ (3,31). Στην ίδια κούρσα συμμετείχε και ο μικρότερος σε ηλικία (αλλά πολλά υποσχόμενος) αθλητής μας Νικόλας Μακρής που ‘’έδωσε μάχη’’ να ακολουθήσει το γρήγορο ρυθμό της κούρσας και κατετάγη (13ος).

Η αθλήτριά μας Παπουτσοπούλου Βερονίκη κατέκτησε τη 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) στα 1000μ Κοριτσιών (Κ12) με χρόνο 3,57 επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία! Στον ίδιο αγώνα, η αθλήτριά μας Ελπίδα Χουλιάρα έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε αγωνιστικό επίπεδο και κατάφερε να πλασαριστεί στην 9η θέση με πολύ καλό χρόνο (4.26).

Ο έφηβος αθλητής μας Γιάννης Τζαμανής (Κ16), σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, πάλεψε κόντρα στους τριανταένα συναθλητές-αντιπάλους του και κατάφερε να τερματίσει 5ος με χρόνο 11,08 στα 3.000μ. Στην ίδια κούρσα και ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Μπισδέκης που τερμάτισε 12ος, με καλή ατομική επίδοση 11.34.

Ο δρομέας μας Σωτήρης Τρίτσης εκπροσώπησε επάξια την Κ14 στα 1000μ και τερμάτισε 17ος στους 31 συναθλητές του. Η αθλήτριά μας Διαμαντοπούλου Κάτια, αν και σπρίντερ, αγωνίστηκε στα 2000μ (Κ16) για να βελτιώσει τη γενική φυσική της κατάσταση.

Κάθε αγώνας και μια προσωπική υπέρβαση… η θέληση δεν έχει όριο…

Ακούς μια φωνή μέσα σου να σου λέει: «Μπορώ να το κάνω». Υπάρχουν όλα τα εργαλεία και οι πρώτες ύλες για να δημιουργήσω τη δική μου επιτυχία».

Συγχαρητήρια ομάδα!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr