Διακρίσεις για την «Πνοη» στο δρόμο Θυσίας στο Αιτωλικό

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 197η Επέτειο της Μάχης του Ντολμά, η ΠΝΟΗ συμμετείχε το Σάββατο 4/3/2023 στον αγώνα Δρόμου Θυσίας στο Αιτωλικό με τριάντα τρείς αθλητές/τριες. Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης, οι αγώνες των 7.000μ και 1.000μ. ήταν αφιερωμένοι στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η ΠΝΟΗ κατέκτησε μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες.

Συγχαρητήρια στον έφηβο αθλητή μας Γιάννη Τζαμανή που κέρδισε στα 7000m την 3η θέση στη γενική κατάταξη των 113 συμμετεχόντων δρομέων με χρόνο 26.12!

Ακολούθως, ο Κωνσταντίνος Μπισδέκης τερμάτισε 7ος με χρόνο 27.28 και 3ος στην ηλικιακή του κατηγορία!

Η Μαρία Δαουτίδη επίσης κέρδισε την 3η θέση στην κατηγορία της στον ίδιο αγώνα!

Στα 1000μ. Δημοτικών, στο βάθρο ανέβηκε ο Γιάννης Ξεσφίγγης κατακτώντας την 1η θέση στα αγόρια & η Μαρία Μπρούνου τη 2η θέση στα κορίτσια! 

Στα 1000μ. Γυμνασίων-Λυκείων, ξεχώρισαν στην κατηγορία τους η Κάτια Διαμαντοπούλου (1η) στα κορίτσια & ο Σωτήρης Τρίτσης (2ος) στα αγόρια!

Συγχαίρουμε τους γονείς που αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες έδωσαν στα παιδιά τους την ευκαιρία να χαρούν τη συμμετοχή τους και τον τερματισμό τους. Ο οργανισμός μας διαθέτει φοβερή προσαρμοστικότητα και το τρέξιμο στη βροχή σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα! Τα παιδιά μας δεν πτοήθηκαν ούτε δευτερόλεπτο γιατί, «Αγωνιζόμαστε με πάθος και απολαμβάνουμε αυτό που αγαπάμε»! Μπράβο παιδιά!

«Πάντα με φορά, ορμή και χαρά να τρέχετε στους δρόμους της ζωής σας »!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr