Μεσολόγγι | Αθλητής της Πνοής, τερμάτισε 8ος στον 75ο Δρόμο Θυσίας

«Και με χαρούμενη πνοή το στήθος το χορτάτο, Τ' αράθυμο, το δυνατό, κι όλο ψυχές γιομάτο»…

Το Σάββατο του Λαζάρου 8/4/2023, η ΠΝΟΗ τίμησε με τη συμμετοχή των αθλητών/τριών της την 197η Επέτειο της Ιστορικής Εξόδου στο Μεσολόγγι. Ο 75ος «Δρόμος Θυσίας» αφιερωμένος στη μνήμη των ‘’Ελεύθερων Πολιορκημένων’’που έπεσαν στο βωμό της Ελευθερίας, είναι ο αρχαιότερος αγώνας δρόμου στη χώρα μας και διεξάγεται ανελλιπώς από το 1946 ως ιστορική ανάμνηση της διαδρομής (9.800μ) που ακολούθησαν οι Εξοδίτες για να φτάσουν στην Ιερά μονή Αγίου Συμεώνος.

Την αψίδα του θριάμβου πέρασε 8ος στη γενική κατάταξη ο έφηβος αθλητής μας Γιάννης Τζαμανής με χρόνο 34.56 σε σύνολο 295 συμμετεχόντων αθλητών/τριών και πρώτος στην κατηγορία του (15-19 ετών) και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ανοδική του πορεία σε βάθος χρόνου, που είναι αποτέλεσμα της συνεχούς, πειθαρχημένης και αφοσιωμένης προσπάθειάς του στο στόχο!

Περηφάνια και συγκίνηση για τη συμμετοχή και των έφηβων αθλητριών μας στον ίδιο αγώνα, Μαρίας Δαουτίδη, Κάτιας Διαμαντοπούλου, Τζένης Νικολοπούλου και Ευδοκίας Μπαλή που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά!

Στον 6ο Παιδικό Δρόμο Θυσίας απολαύσαμε τους μικρούς/ές ταλαντούχους/ες αθλητές/τριές μας που έτρεξαν την απόσταση των 1000μ. στα γνώριμα μονοπάτια της πόλης παρέα με εκατοντάδες γνώριμες φυσιογνωμίες και γεύτηκαν τη χαρά της συμμετοχής!

Μπράβο στα παιδιά μας! Και του χρόνου!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr