Θετικός ο απολογισμός του Β΄ Διασυλλογικού τριαθλου για την Πνοή

Τη Μ. Δευτέρα 10/4/2023 ολοκληρώθηκε και ο Β’ αγώνας του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Τριάθλου Κ14 στο Αγρίνιο που αφορούσε κυρίως ριπτικά αγωνίσματα (μπαλάκι, σφαίρα, 60μ)!

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτριά μας Γωγώ Καραπάνου στη σφαίρα με μια δυνατή βολή στα 6.44μ. και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στη γενική βαθμολογία και των τριών αγωνισμάτων.

Χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο αθλητής μας Γιώργης Φουρναράκης στο μπαλάκι, με μια εξαιρετική βολή πάνω από τα 29μ.(ατομικό ρεκόρ) αντάξια των δυνατοτήτων του και χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ‘’με το σπαθί του’’ ο αθλητής μας Μάριος Διαμαντόπουλος στη σφαίρα, με επίδοση στα 6.50μ.

Συγχαίρουμε για τη συμμετοχή τους στο στίβο της μάχης και τους αθλητές μας Σωτήρη Τρίτση και Βασίλη Αδρασκέλα και τις αθλήτριές μας Αγαθή Ντρούκα και Δήμητρα Καραπάνου.

Μέσα στο στίβο ο νεαρός/ή αθλητής/τρια, έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με μια ποικιλία αθλημάτων και να βρει αυτό που ταιριάζει στο σώμα και την ιδιοσυγκρασία του.

Ένα λάθος δεν αποτελεί αποτυχία αλλά χρειάζεται προσπάθεια ώστε να μην επαναληφθεί! 

Για να επιτύχουμε το εφικτό πρέπει να προσπαθούμε για το ανέφικτο ξανά και ξανά. Η επιμονή είναι δύναμη και σε συνδυασμό με την υπομονή, είναι υπερδύναμη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr