Συμμετοχη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 για την ''Πνοή''

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας το Σάββατο 29/4/2023 με τη συμμετοχή 40 περίπου σωματείων στίβου και 400 περίπου αθλητών/τριών. Μια διοργάνωση-θεσμός κύρους και υψηλού ανταγωνισμού με πρωινές και απογευματινές αναμετρήσεις και τα κορίτσια μας να προσπαθούν για το καλύτερο σε αυτήν την ολοήμερη πάλη.

Στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4χ100μ, η γυναικεία αποστολή μάς χάρισε μια δυναμική κούρσα που υπήρχε συγκέντρωση και καλή συνεργασία στην ομάδα και καταφέραμε να πιάσουμε το όριο βαθμολόγησης (58.74) με χρόνο 56,97.

Στα ατομικά αγωνίσματα των 100μ, ενθαρρυντική ήταν η παρουσία της έφηβης αθλήτριάς μας Κάτιας Διαμαντοπούλου (Κ16) που αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία (Κ18) και κατάφερε να πιάσει το όριο βαθμολόγησης (14.84) και να καταταγεί 18η με χρόνο 13.97 στη γενική κατάταξη των 67 συναθλητριών της. Η αθλήτριά μας Άννα Αντωνοπούλου προσπαθώντας να συνδυάσει φέτος το διάβασμα και τις προπονήσεις, παρά τις πολλές της απουσίες, έπιασε το όριο βαθμολόγησης με χρόνο 14.63.

Πολύ καλή η παρουσία της έφηβης αθλήτριάς μας Ευδοκίας Μπαλή, που έχασε το όριο βαθμολόγησης για μόλις 2 εκατοστά του δευτερολέπτου!

Η αθλήτριά μας Τζένη Νικολοπούλου συνεχίζει την προσπάθεια και σύντομα θα ανταμειφθεί. Στα 800μ δοκιμάστηκε η αντοχή της αθλήτριάς μας Μαρίας Δαουτίδη που τερμάτισε με χρόνο 3.03.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για τις επιδόσεις τους γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθουν ταυτόχρονα στα σχολικά και στα αγωνιστικά τους καθήκοντα! Όμως, ας έχουμε στο μυαλό μας τα αναρίθμητα οφέλη του αθλητισμού για τον έφηβο και τη σημασία του αγωνιστικού αθλητισμού όχι μόνο ως μορφή άσκησης αλλά και ως δεξιότητα ζωής.

Οι διαδικασίες μάθησης που απαιτούνται για την απομνημόνευση και την επανάληψη στον αθλητισμό θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και κατά την μελέτη για το σχολείο! Επιπλέον, ο καθορισμός στόχων στον αθλητισμό είναι συγκεκριμένος και μετρήσιμος και αυτό μπορεί να παρέχει μία κατεύθυνση για τον καθορισμό στόχων και στο σχολείο! Επίσης, η αντιμετώπιση προκλήσεων και ματαιώσεων στον αθλητισμό, βοηθά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και ανθεκτικότητας!

Το αθλητικό μας ταξίδι συνεχίζεται με προσανατολισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr