Κύπελλα και θέσεις στο βάθρο για την "Πνοη" στον 5ο ΑΧΕΛΩΟ RUN

Το Σάββατο 27/5/2023 η ΠΝΟΗ στήριξε με τη συμμετοχή των αθλητών/τριών της τον πέμπτο κατά σειρά αγώνα μαζικού αθλητισμού, «Αχελώος Run» στο Νεοχώρι γιατί πιστεύουμε πως διοργανώσεις τέτοιου χαρακτήρα ενισχύουν την αθλητική κουλτούρα και δημιουργούν μια πολυδιάστατη θετική επίδραση στην υγεία, την κοινωνία και την οικονομία ενός τόπου.

Στον αγώνα των 5000μ ο έφηβος αθλητής μας Γιάννης Τζαμανής κέρδισε τη 2η θέση (κύπελλο) στη γενική κατάταξη των 240 αθλητών/ τριών με ατομικό ρεκόρ 17,27.

Μεγάλη η υπερηφάνεια και η συγκίνηση για την ανοδική πορεία  αυτού του αθλητή που μετράει 5 χρόνια στο άθλημα του στίβου.

Στα 5000μ έλαβε μέρος για πρώτη φορά ο 11χρονος αθλητής μας Διονύσης Αντζουλάτος και τερμάτισε με πολύ καλό χρόνο 24.31.

Συγχαρητήρια θερμά και στις αθλήτριές μας Μαρία Δαουτίδη και Τζένη Νικολοπούλου που τερμάτισαν στον ίδιο αγώνα με χρόνους 27.17 και 32.01 αντίστοιχα.

Στα 1000μ αγοριών Δημοτικού ξεχώρισε ο αθλητής μας Γιάννης Ξεσφίγγης που κατέκτησε την 1η θέση στο βάθρο ενώ στα 1000μ κοριτσιών η αθλήτριά μας Δήμητρα Καραπάνου κέρδισε τη 2η θέση.

Στα 1000μ κοριτσιών Γυμνασίου, η αθλήτριά μας Γωγώ Καραπάνου κατέλαβε την 1η θέση και η αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου τη 2η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια και στους/στις μικρούς/ες εκκολαπτόμενους/ες αθλητές/τριες που η προσπάθειά τους κερδίζει πάντα το πιο δυνατό χειροκρότημά μας και το μέλλον τους ανήκει.

Το τρέξιμο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό χόμπι! Είναι τρόπος ζωής που προσφέρει στα παιδιά μας την ευκαιρία να απελευθερώσουν την ενέργειά τους, να νιώσουν ελεύθερα και αυτόνομα, να ξεπεράσουν τα όριά τους και να ανακαλύψουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους. “Run like the river”!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr