Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη | Συμμετοχή στο διεθνές meeting στίβου Τοφαλεια

Τετάρτη 24/05/2023, διεξήχθη από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) το Διεθνές meeting Στίβου ΤΟΦΑΛΕΙΑ 2023, με συμμετοχή αθλητών -τριών από πολλά σωματεία της Ελλάδος , Κύπρου κλπ.

Στα πλαίσια των αγώνων αυτών, εντάχθηκαν και δρομικά αγωνίσματα της κατηγορίας Κ16 (2008-09 ), με σκοπό την βελτίωση των επιδόσεων , την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και το καλύτερο φορμάρισμα εν όψει των επόμενων επίσημων αγώνων.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες και όλοι τους αγωνίστηκαν στα 150 Μ ( αγοριών – κοριτσιών).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Η Βελτσίστα Βασιλική(2009) ,στην δεύτερη κούρσα για εφέτος στα 150 μ. έκανε 20.75sec.,βελτιώνοντας αρκετά το ατομικό της ρεκόρ.

Η Μπλαχούρα Αλεξάνδρα (2009), τρέχοντας πρώτη φορά την απόσταση αυτή, έκανε 21.70 sec..Ικανοποιητική επίδοση για την μικρή ενασχόληση με το αγώνισμα αυτό.

ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ψυχράμης Σπύρος(2008 ) έκανε 19.24 sec.και ο

Μπαλαμπάνης Θωμάς (2010)έκανε 19.34 sec.

Οι δύο αθλητές μας αγωνίστηκαν και αυτοί για πρώτη φορά στα 150 Μ. και τα πήγαν αρκετά καλά , βάσει των επιδόσεων που πέτυχαν .

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Μπαλαμπάνης Θωμάς είναι αθλητής της παρακάτω κατηγορίας Κ14 (2010 -2011), αλλά τα καταφέρνει και στην Κ16(2008-2009).

Συγχαρητήρια στους αθλητές – τριες μας, κυρίως για την συμμετοχή τους, αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση για βελτίωση και θέληση.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου προσπαθούσε και προσπαθεί πάντα για την πρόοδο και άνοδο του αγωνιστικού αθλητισμού στην πόλη μας. Κλείνουμε με μια παραίνεση προς τους υπεύθυνους : Πρέπει να βελτιωθούν άμεσα οι εγκαταστάσεις (τοποθέτηση ελαστικού τάπητα – ταρτάν) και να αγοραστεί μόνιμος προπονητικός εξοπλισμός στο ΔΑΚ Μεσολογγίου , που αυτή την στιγμή είναι ανύπαρκτος. Διαφορετικά πολύ δύσκολα ο Στίβος στην πόλη μας θα γίνει πιο μαζικός, πιο ποιοτικός και ανταγωνιστικός σε Διασυλλογικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr