ΠΝΟΗ | Χρυσό και Χάλκινο μετάλλιο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα τριαθλου

Την Κυριακή 28/5/2023 πραγματοποιήθηκε υπό βροχή το Δρομικό Τρίαθλο Κ14 της Ομοσπονδίας του ελληνικού στίβου (Σέγας) στο πλαίσιο της πολυπλευρικότητας και μύησης των νέων αθλητών στα αγωνίσματα των 60μ, 800μ και στο άλμα εις μήκος στο ΔΑΚ Αγρινίου. Η εμπειρία αυτή βοηθά στην εξακρίβωση της κλίσης κάθε αθλούμενου σε συγκεκριμένη ομάδα αγωνισμάτων.

Ξεχώρισε για την κλίση της και την επίδοσή της στο μήκος η αθλήτριά μας Μαρία Ξηρού που κατέκτησε την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 4.32 που «αφήνει» υποσχέσεις για το μέλλον. Η αθλήτριά μας Γωγώ Καραπάνου κέρδισε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην υψηλού ανταγωνισμού κούρσα των 60μ. Συγχαίρουμε τα αγόρια της αποστολής μας, Σωτήρη Τρίτση και Μάριο Διαμαντόπουλο για τη βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων στα 800μ και στο μήκος αντίστοιχα. Την αποστολή συμπλήρωσαν η Αγαθή Ντρούκα και Δήμητρα Καραπάνου που αξίζουν το θαυμασμό μας για την προσπάθειά τους.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με στόχο να είμαστε μια υπολογίσιμη δύναμη. Στο μυαλό μας αντηχούν τα λόγια του Καζαντζάκη: Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr