ΠΝΟΗ | Συμμετοχη στα Αιγιαλλεια 2023

Το Σάββατο 3/6/2023, η ΠΝΟΗ συμμετείχε σε μια μεγάλη στιβική συνάντηση που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο του Αιγίου. Ένα meeting υψηλού επιπέδου τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά αφού έλαβαν μέρος 64 σωματεία στίβου απ’όλη την Ελλάδα και μεγάλη μερίδα αθλητών/τριών όλων των ηλικιών.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16 & κ18 πλησιάζει και οι πληροφορίες που συλλέξαμε είναι πολύτιμες για τη αναμόρφωση του προπονητικού μας προγράμματος. Με τρεις απουσίες στο σύνολο της αποστολής μας δεν είχαμε εκπροσώπηση στα αγωνίσματα αντοχής. Οι αθλήτριές μας Άννα Αντωνοπούλου, Ευδοκία Μπαλή και Τζένη Νικολοπούλου Κ18 συμμετείχαν στο αγώνισμα της ταχύτητας των 100μ, στην μεγαλύτερη κατηγορία των γυναικών! Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας.

Η Άννα κατάφερε να βελτιώσει την ατομική της επίδοση με χρόνο 14.49 έναντι του 14.63 στον προηγούμενο αγώνα. Η Ευδοκία και η Τζένη παρέμειναν στις επιδόσεις τους. Παραφράζοντας «ο επιμένων νικά», ο επιμένων δεν νικά πάντα, μα σίγουρα δεν χάνει ποτέ! Γιατί η επιμονή μας γεμίζει δύναμη, κουράγιο και μας φανερώνει πως τελικά δεν έχεις όρια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

Είσαι ελεύθερος να προσπαθείς!

Καλή συνέχεια στους αθλητές/τριές μας.

Είμαστε στην τελική ευθεία!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr