ΠΝΟΗ | Συμμετοχή αθλητών/τριών στον 25ο Δρόμο Θυσίας Γιάννη Γούναρη

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, εκατόν σαρανταπέντε αθλητές/τριες κάθε ηλικίας βρέθηκαν στην εκκίνηση του 25ου «Δρόμου Θυσίας» απόστασης 9.000μ, που αναβίωσε μετά από 17 χρόνια προς τιμήν του ήρωα και σωτήρα του Μεσολογγίου, Καλόγηρου Γιάννη Γούναρη!

Μια δυναμική επανεκκίνηση υψίστης σημασίας για τη διάσωση και ανάδειξη της ιστορίας μας αλλά και για την ενίσχυση της αθλητικής ιδέας στην αντίληψη όλων. Συγχαρητήρια στο Αθλητικό Σωματείο Δρομείς Υγείας Αιτωλικού καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην αναβίωση αυτής της δράσης. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στη Δυτική Παραλία Αιτωλικού και ο τερματισμός ήταν η Μονή Αγίας Ελεούσας.

Η ΠΝΟΗ συμμετείχε με τρεις αθλητές-τριες. Συγχαίρουμε τον έφηβο αθλητή μας Μπισδέκη Κων/νο που τερμάτισε 19ος με χρόνο 42.56, το μικρό μας αθλητή Ξεσφίγγη Γιάννη που τερμάτισε 22ος με χρόνο 43.12 και την έφηβη αθλήτριά μας Δαουτίδη Μαρία που ολοκλήρωσε τη διαδρομή με χρόνο 1.04.00.

Και του χρόνου!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr