ΣΤΙΒΟΣ ΠΝΟΗ | 8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Μια σπουδαία διάκριση για την πόλη μας και το σύλλογό μας!

Το Σαββατοκύριακο 17-18/6/2023, η ΠΝΟΗ ταξίδεψε στη Χαλκίδα και συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Νοτίου Ομίλου με τον έφηβο αθλητή μας Γιάννη Τζαμανή!

Ο αθλητής μας - έχοντας κερδίσει στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα το χάλκινο μετάλλιο στα 2000μ με φυσικά εμπόδια με χρόνο 7.11.83 και την πρόκριση στο Πανελλήνιο - έλαβε μέρος στο ίδιο αγώνισμα σε μια δυνατή κούρσα επίλεκτων αθλητών και κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση στην κατάταξη των Πανελληνιονικών με ατομικό ρεκόρ 7.00.45!

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου είναι η μεγαλύτερη και αρχαιότερη αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα και χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις σε αθλητές, προπονητές και θεατές. Η εμπειρία της συμμετοχής είναι τεράστια όπως και οι απαιτήσεις του αγωνίσματος, αν αναλογιστεί κανείς ότι συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση το νέο αίμα του Ελληνικού στίβου. Συγχαρητήρια πολλά στον αθλητή μας!

«Εκεί όπου, τρέχοντας, κατάλαβα που στ’ αλήθεια βρίσκεται η ευτυχία».

Επόμενο και τελευταίο αγωνιστικό ραντεβού στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα με τις αθλήτριες του Κ18!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr