Τελετή λήξης Ακαδημιών Στίβου ΠΝΟΗ

 

Την Τετάρτη 21/6/2023, ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ αποχαιρέτησε τους αθλητές-τριές του σε κλίμα εορταστικό και συγκινητικό! Πόσα συναισθήματα μπορούν να χωρέσουν σε μια βραδιά; Πώς να χωρέσουν σε μερικές γραμμές τόσες αναμνήσεις; Αναμνήσεις μιας πράσινης φανέλας…

Τίτλοι τέλους μιας υπέροχης και αξέχαστης χρονιάς, γεμάτη από δυνατές εικόνες και εμπειρίες «με την ιστορία να γράφεται από την ομάδα.»

Η βραδιά ξεκίνησε με τον ύμνο της Πνοής και εν συνεχεία όλοι οι αθλητές-τριές μας βραβεύτηκαν με μετάλλια και επαίνους για τις επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής χρονιάς 2022-23. Νιώθουμε υπερηφάνεια και συγκίνηση για την προσπάθεια και την πρόοδο του κάθε παιδιού ξεχωριστά! Είναι όλοι τους μαχητές και νικητές γιατί αγωνίστηκαν το καθένα με τις δυνατότητές του να ξεπεράσει τον εαυτό του. Μια ιδιαίτερη βράβευση στις απονομές για τον αθλητή μας Γιάννη Τζαμανή που φέτος διακρίθηκε σε πολλούς αγώνες δρόμου με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 στην Πάτρα και την κατάκτηση της 8ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα στα 2000μ steeple!

Ντυμένοι στα πράσινα, το χρώμα της ελπίδας απελευθερώσαμε 6 πράσινα μπαλόνια για τα έξι επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας μας, που έχει στο δυναμικό της εκατό και πλέον αθλητές-τριες ηλικίας 5 έως και 16 ετών. Ένα πλούσιο φωτογραφικό αρχείο ( βίντεο κλιπ) μάς ταξίδεψε πίσω στο χρόνο, σε δυνατές εμπειρίες που βιώσαμε, από τη συμμετοχή μας σε συνολικά 30 αγώνες, Λαϊκούς και Σέγας αλλά και σε άλλες δράσεις που υλοποίησε η ΠΝΟΗ τη φετινή σεζόν.

Η Ακαδημία μας, με σεβασμό στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού, προσπαθεί να προετοιμάσει τα παιδιά για έναν υγιή τρόπο ζωής και επικεντρώνεται στη συνολική τους σωματική και διανοητική ανάπτυξη, εμφυσώντας σημαντικές κοινωνικές αξίες όπως η δικαιοσύνη, η αυτοπειθαρχία, η αλληλεγγύη, το πνεύμα ομαδικότητας, η ανεκτικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Φίλοι και συνοδοιπόροι γονείς, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την άριστη συνεργασία μας, την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο έργο μας! Μια αγάπη που μας δημιουργεί αισθήματα χαράς και ικανοποίησης αλλά συνάμα ευθύνης να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη του Κλασικού Αθλητισμού στην πόλη μας και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στα παιδιά μας, γιατί κάθε παιδί είναι ένας κρυμμένος θησαυρός δυνατοτήτων. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική και έντεχνο τραγούδι από το μουσικό-τραγουδοποιό Μάνο Σάββα.

Θερμές ευχαριστίες στο χορηγό μας ‘’Κέντρο Ξένων Γλωσσών Νικολέττα Τσουκαλά!

Ευχαριστούμε επίσης, το Δήμαρχο Ι. Π Μεσολογγίου Κο Κων/νο Λύρο και τον Αντιδήμαρχο Κο Νίκο Καραπάνο για την παρουσία τους. Με ελπίδα και προσδοκία αναμένουμε την ολοκλήρωση ενός πλήρους και λειτουργικού σταδίου με ταρτάν προκειμένου οι αθλητές-τριές μας να προπονούνται και να αγωνίζονται επί ίσοις όροις με όλους τους αθλητές-τριες της Επικράτειας.

Η υιοθέτηση της φράσης του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ «Έχω ένα όνειρο ότι μια μέρα…» οδηγεί πάντα προς θετικούς προορισμούς.

Καλό καλοκαίρι!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr