Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου στο Κανόε Καγιάκ

Την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είχε καθοριστεί το Σάββατο 15 Ιουλίου και η Κυριακή 16 Ιουλίου, λόγω όμως των πολύ υψηλών θερμοκρασιών η έναρξη των αγώνων μεταφέρθηκε μία μέρα νωρίτερα ξεκινώντας από την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Οι δύσκολες συνθήκες δεν πτόησαν τις 19 αποστολές οι οποίες έφτασαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά Αττικής από πολλές περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στην διοργάνωση.

Η αποστολή της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου αποτελούνταν από μόλις 12 αθλητές – τριες, Kαλαβρουζιώτης Ιωάννης, Καλαβρουζιώτης Γεώργιος, Ντέκα Ειρήνη, Χελιδονιώτης Ξενοφώντας, Τσακαλίδης Χρήστος, Φαρμάκη Σταυρούλα, Καλαβρυζιώτης Νικόλαος, Μουρκογιάννη - Μαστοράκη Δήμητρα, Καραπάνου Δήμητρα, Ντέκα Χρυσούλα, Ψάλιας Κωνσταντίνος, Λαμκία Οδυσσέας, και τον «μαέστρο» – προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Διαμαντόπουλο.

Πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου, του αθλητές και τις αθλήτριες, τους γονείς και τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Διαμαντόπουλο για την ΜΕΓΑΛΗ αυτή διάκριση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr