H ΠΝΟΗ στο Run Greece Patras 2023

Η Πνοή έλαβε μέρος στον 10ο αγώνα RUN Greece που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, με τη συμμετοχή πέντε αθλητών/τριών του εφηβικού αγωνιστικού τμήματος στον αγώνα των 5000μ. Μία διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ υψηλών προδιαγραφών που έχει γίνει θεσμός για την πόλη και το δρομικό κίνημα.

Μια «γιορτή ζωής» που εμπεριέχει το αποκλειστικό νόημα της έκφρασης του δικαιώματος της νίκης μόνο και μόνο με τη συμμετοχή, αφού είναι μια νίκη ελπίδας για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής! 

Συγχαίρουμε τον αθλητή μας Γιάννη Ζήση που τερμάτισε 8ος στη γενική κατάταξη των 700 αθλητών/τριών με χρόνο 18.32 αλλά και όλα τα παιδιά μας για τη συμμετοχή τους, την Ευδοκία Μπαλή, τη Μαρία Δαουτίδη, την Κάτια Διαμαντοπούλου και το Διονύση Αντζουλάτο.

Παρέα με τους αθλητές/τριές μας έτρεξε και ο Άλκης Καραβασίλης που φέτος εντάχθηκε στο προπονητικό team του συλλόγου μας.

Η συμμετοχή σε αγώνες δρόμου βοηθούν τη νεολαία μας να δημιουργήσει ένα σωστό τύπο ανθρώπου που μαθαίνει να αγωνίζεται ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ για ένα καλύτερο κόσμο!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr