ΠΝΟΗ: Διασυλλογικό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων

Μια δυνατή εμπειρία βίωσαν οι αθλητές/τριές μας Κ14 που αγωνίστηκαν την Κυριακή 01/10/2023 - για πρώτη φορά - στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Ελλάδας, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο σε μια σκληρή αναμέτρηση με παρόντα όλα τα αθλητικά σωματεία στίβου της Περιφέρειας.

Συγχαίρουμε τα παιδιά μας για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους σε μια δύσκολη προπονητική χρονιά για το αγωνιστικό μας τμήμα καθώς στο στάδιό μας γίνονται εργασίες τοποθέτησης ελαστικού τάπητα (ταρτάν) και τα παιδιά μας προπονούνται στο βοηθητικό γήπεδο που παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, η ΠΝΟΗ από το 2017 συμμετέχει σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Κ12, Κ14, Κ16 και Κ18 γιατί θεωρούμε χρέος μας να δίνουμε την ευκαιρία στους νέους μας να αποκτούν καλές αθλητικές εμπειρίες αλλά και να εκπροσωπείται η πόλη μας στο άθλημα του στίβου.  

Οι αθλήτριές μας στο άλμα εις μήκος Μαρία Ξηρού (επίδοση 3.92) & Γωγώ Καραπάνου (επίδοση 3.84) πλασαρίστηκαν στη 10η και 12η θέση αντίστοιχα.

Ο αθλητής μας Μάριος Διαμαντόπουλος στη σφαιροβολία βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με μια βολή στα 7.00μ. Ο Διονύσης Αντζουλάτος πέταξε το μπαλάκι στα 33,80μ (ατομικό ρεκόρ) και κατετάγη 8ος στη γενική κατάταξη και ο Βασίλης Αδρασκέλας στο ίδιο αγώνισμα με βολή στα 29,30 στη 12η θέση.

Μεγάλος ο ανταγωνισμός στα 60μ με σαράντα τρεις συμμετέχουσες αθλήτριες ανάμεσά τους και η Αγαθή Ντρούκα που κατάφερε να κατακτήσει την 12η θέση.

Ευχαριστούμε τους φίλους γονείς για την παρουσία και την ενθάρρυνση!

Το αίσθημα χαράς και ικανοποίησης για όλα αυτά που ζούμε στο στίβο της μάχης, μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να συλλέγουμε αυτές τις στιγμές… εξάλλου Ζωή είναι το άθροισμά τους!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr