ΣΤΙΒΟΣ ΠΝΟΗ: Τμήμα προετοιμασίας για Υποψηφίους ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών & Σωμάτων Ασφαλείας

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ, με ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ έχει τη μεγαλύτερη Ακαδημία Στίβου στο Μεσολόγγι με το δυναμικό της να ξεπερνά τους 120 αθλητές-τριες ηλικίας 5 έως και 16 ετών, σε τέσσερα τμήματα (Νηπίων-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου). Η ακαδημία μας, διατηρεί και αγωνιστικό τμήμα και ως μέλος του ΣΕΓΑΣ ανιχνεύει αθλητικά ταλέντα δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές-τριές της να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες εκπροσωπώντας την πόλη μας σε Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες!

Οι εγγραφές σε όλα μας τα τμήματα συνεχίζονται!

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη αθλητικής προετοιμασίας υποψηφίων που επιθυμούν να εισαχθούν σε ΤΕΦΑΑ-ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικές σχολές και σε σχολές Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό) η ΠΝΟΗ δημιουργεί εξειδικευμένο τμήμα. Η λειτουργία του ξεκινάει άμεσα!

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, τρεις φορές την εβδομάδα, με διαθέσιμες μέρες (κατόπιν συνεννόησης) Δευτέρα έως και Παρασκευή 3.00μμ-4.00μμ.

Προπονητής του τμήματος θα είναι ο Άλκης Καραβασίλης, Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με Μεταπτυχιακό στον Αθλητικό Τουρισμό & Αναψυχή.

Περισσότερες πληροφορίες στην Υπεύθυνη Προπονήτρια της Πνοής, Σταθακοπούλου Μαρία, στο τηλ:.6936630382.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr