ΠΝΟΗ:15ος Ημιμαραθωνιος «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ»

Το Σάββατο 21/10/2023, η ΠΝΟΗ συμμετείχε στον 15ο Ημιμαραθώνιο στο Αγρίνιο που διεξάγεται κάθε χρόνο στη μνήμη του κορυφαίου αθλητή μεγάλων αποστάσεων, Μιχάλη Κούση!

Στη διαδρομή των 5000m έλαβαν μέρος εννέα αθλητές/τριές του αγωνιστικού μας τμήματος και συγχαίρουμε για τη συμμετοχή τους τον Αδρασκέλα Βασίλη, τον Αντζουλάτο Διονύση, τη Δαουτίδη Μαρία, τη Διαμαντοπούλου Κάτια, την Καραπάνου Δήμητρα, τον Ξεσφίγγη Γιάννη, τον Ξεσφίγγη Γιώργο και την Ξεσφίγγη Μαρκέλλα!

Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Γιάννη Ζήση που διακρίθηκε στην ηλικιακή κατηγορία 14-29 ετών κατακτώντας την 3η θέση στο βάθρο με χρόνο 17.52!

Η ΠΝΟΗ συμμετέχει σε αγώνες στίβου του ΣΕΓΑΣ αλλά στηρίζει με τη συμμετοχή της και το δρομικό κίνημα καθώς οι λαϊκοί αγώνες μεταδίδουν και πολλαπλασιάζουν το μήνυμα της υγιούς άθλησης σε όλους! Μια πόλη αλλάζει όψη και αποκτά χαρούμενο χρώμα, γεμάτο από τη φρεσκάδα και το δυναμισμό των αθλητών/τριών όλων των ηλικιών.

Τρέχουμε όλοι σαν ομάδα αλλά και ο καθένας ξεχωριστά θέτοντας τους δικούς του στόχους γιατί ο αθλητισμός προσφέρεται όσο κανένας άλλος χώρος κοινωνικής δραστηριότητας να καθιερώσει κανείς δικές του αξίες και ταυτόχρονα να τις επιτύχει με προσωπική προσπάθεια!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr