ΠΝΟΗ:11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Ανεπανάληπτες στιγμές χάρισε σε 18.000 δρομείς και χιλιάδες θεατές ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που δημιούργησε ένα ανθρώπινο ποτάμι στο κέντρο της πόλης, με έντονες συγκινήσεις, πολύ δυνατές επιδόσεις, αλλά και με ρεκόρ συμμετοχών τόσο από τους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης όσο και από το εξωτερικό, με εκπροσώπους 61 χωρών και πέντε ηπείρων!

Το Σάββατο 21/10/2023, οι λάτρεις του τρεξίματος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους επιλέγοντας ανάμεσα στις διαδρομές των 21χλμ, 10χλμ, 5χλμ και 1μιλίου.

Η αθλήτριά μας Αφροδίτη Κοτίνη (9 ετών) έλαβε μέρος στον αγώνα του ενός μιλίου (1609,34μ) και με χρόνο 9.22 κέρδισε την 3η θέση στο βάθρο στην κατηγορία των γυναικών!

Συγχαρητήρια μέσα απ’την καρδιά μας που εκπροσώπησε αυτόνομα το σύλλογό μας στη συμπρωτεύουσα και κατάφερε να διακριθεί σε έναν αγώνα με 358 συμμετοχές!

Εύγε!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr