ΣΤΙΒΟΣ ΠΝΟΗ: Οικογενειακή δράση στο «ΖΕΛΙΟΣ ΓΗ»

«Στην αγκαλιά της φύσης ανακαλύπτουμε ξανά την ομορφιά της ζωής».

Κάθε χρόνο, το μήνα Νοέμβριο, αδράττουμε την ευκαιρία για οικογενειακή άσκηση και αναψυχή στη ΦΥΣΗ, αυτό το δώρο ζωής που μας περικυκλώνει και δίνει νόημα στην ύπαρξή μας.

Τα οφέλη της λεγόμενης Green exercise είναι πολλαπλά καθώς η πράσινη άσκηση βελτιώνει την διάθεση, μειώνει το στρες, ξεκουράζει τον εγκέφαλο και αναζωογονεί σώμα-ψυχή και πνεύμα.

Την Κυριακή 5/11/2023, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος ΠΝΟΗ, για 4η συνεχή χρονιά, επισκέφθηκε το Βοτανικό Κήπο Ζέλιου που βρίσκεται μόλις μια ανάσα από το Μεσολόγγι. Το βιωματικό πρόγραμμα περιλάμβανε πεζοπορία στην καρδιά του δάσους, περιήγηση-ξενάγηση στους Θεματικούς Κήπους και το παιχνίδι των γρίφων που ανέβασε κατακόρυφα την αδρεναλίνη και μας έδωσε τη χαρά να συνδεθούμε περισσότερο μεταξύ μας.

Συγχαρητήρια θερμά στις οχτώ ομάδες που έλαβαν μέρος αποτελούμενες από παιδιά & ενήλικες που ‘’ένιωσαν παιδιά’’ παίζοντας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη χαμογελαστή ομάδα του Κήπου που πάντα μάς υποδέχεται με θέρμη και κυρίως τον Αριστοτέλη Ζέλιο για την άριστη φιλοξενία και οργάνωση. Εκφράζουμε το θαυμασμό μας για την όαση απερίγραπτης ομορφιάς που έχει δημιουργήσει και συνεχίζει να δημιουργεί με αστείρευτη έμπνευση και μεράκι! Κάθε φορά κάτι νέο μάς περιμένει γιατί, η ομάδα έχει όραμα και στόχους.

«Θαυμαστό το έργο σας»!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr