ΠΝΟΗ: Ημερίδα Κλειστού Στίβου: 2η θέση στο ΥΨΟΣ

 

Μία άρτια διοργάνωση της ΕΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές/τριες των μικρότερων κατηγοριών μας Κ12-14 να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες και να τσεκάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση. Την Κυριακή 28/1/2024 συμμετείχαμε στην Προπονητική Ημερίδα κλειστού Στίβου που διεξήχθη στην Πάτρα στο Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την προσπάθειά τους και τις επιδόσεις τους κόντρα σε συναθλήτριες-αντιπάλους από τα αθλητικά σωματεία της Ηλείας, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλονιάς & Ζακύνθου!

Ξεχώρισε η αθλήτριά μας Ευφροσύνη Σαμαλέκου Κ14 που κέρδισε τη 2η θέση στο βάθρο στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1.15 και είμαστε περήφανοι γιατί το στάδιο δε διαθέτει άλμα εις ύψος και η προπόνηση στο συγκεκριμένο αγώνισμα γινόταν μόνο με αλτικές ασκήσεις! Σπουδαία η εμφάνιση των αθλητριών μας Γεωργιάννας Ντρούκα και Έλενας Ξηρού Κ12 που βίωσαν την πρώτη τους πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία καταλαμβάνοντας την 7η και 11η θέση αντίστοιχα στα 50μ σε σύνολο σαράντα έξι αθλητριών. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας Κάτια Διαμαντοπούλου, Μαρία Ξηρού, Μαρία Νικολακοπούλου, Αγαθή Ντρούκα και Ελπίδα Χουλιάρα που πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις.

Ο αθλητισμός παραμένει ένα εργαλείο που διαμορφώνει θετικά την προσωπικότητα των νέων και τους προετοιμάζει ώστε να είναι ικανοί να αγωνίζονται με δύναμη και αξιοπρέπεια σε κάθε φάση της ζωής τους γιατί στη ζωή δεν υπάρχει κερδίζω ή χάνω, μόνο αγωνίζομαι!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr