ΠΝΟΗ: Συμμετοχή στο Δρόμο Πεσόντων της Ιστορικής Μάχης του Ντολμά

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την 198η Επέτειο της Μάχης του Ντολμά, ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ συμμετείχε με δυναμική παρουσία, όπως κάθε χρόνο, στους αγώνες Δρόμου Πεσόντων που πραγματοποιήθηκαν στο Αιτωλικό το Σάββατο 24/2/2024.

Συγχαρητήρια πολλά στους αθλητές-τριές μας Αντζουλάτο Διονύση, Δαουτίδη Μαρία Διαμαντοπούλου Κάτια, Ζήση Γιάννη, Καραπάνου Γωγώ και Τρίτση Σωτήρη για τη συμμετοχή τους και το χρόνο τους στα 7000μ. Ξεχώρισε ο αθλητής μας Γιάννης Ζήσης που τερμάτισε στην 5η θέση στη γενική κατάταξη των 214 αθλητών-τριών με εκπληκτικό χρόνο 25.56!

Οι μικροί αθλητές-τριές μας έτρεξαν με πάθος και αυτοπεποίθηση διανύοντας την απόσταση των 1000μ και θαυμάσαμε τον παλμό τους, τη θετική τους ενέργεια και την προσπάθειά τους, γιατί… έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν!

Πολλά μπράβο στους φίλους γονείς που άδραξαν την ευκαιρία και έδωσαν στα παιδιά τους τη δυνατότητα να ζήσουν αυτές τις όμορφες αθλητικές στιγμές γιατί, όσο κι αν φαίνεται απλό στα μάτια ενός ενήλικα, τα παιδιά βιώνουν τεράστια χαρά συμμετέχοντας. Η επιθυμία να τερματίσουν, η χαρά τους όταν βλέπουν τον εαυτό τους να προσπερνά συναθλητές, το χειροκρότημα ως επιβράβευση της υπερπροσπάθειάς τους, το αίσθημα του ανήκειν σε μια ομάδα με κοινό στόχο, όλα αυτά μαζί και ακόμη περισσότερα βιώνει ένα παιδί-αθλητής. Γιατί «Το άτομο που ξεκινάει τον αγώνα, δεν είναι το ίδιο άτομο με εκείνο που τελειώνει τον αγώνα».

Συγχαίρουμε τέλος, το Δήμο της Ι.Π Μεσολογγίου που στήριξε τη διοργάνωση καθώς και το Σωματείο Δρομέων Υγείας Αιτωλικού και τα ακούραστα μέλη του για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr