ΝΟ Μεσολογγίου: Η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου ως διεθνές προπονητικό κέντρο

 

 Η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου ως διεθνές προπονητικό κέντρο.

Κωπηλατώντας σε ιδανικές συνθήκες .

Για 18η χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου φιλοξενεί  στις εγκαταστάσεις του Kayak clubs από το εξωτερικό για προπονητικό κοινόβιο.

 Φέτος μας επισκέφτηκαν τα τέσσερα παρακάτω αθλητικά σωματεία από την Βουδαπέστη:1) Vasas SC - Budapest 2)Eskimo SC - Budapest 3)TFSE - Budapest ( Sport Club of Hungarian University of Sport Science) 4) Körös Dragon SE – Szarvas. Η Ουγγρική αποστολή που αποτελείται από 3 προπονητές και 14 αθλητές καγιάκ με διακρίσεις σε παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μαζί και με 3 αθλητές της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας καγιάκ, θα συμμετέχουν σε 20ήμερο προπονητικό κοινόβιο. Παρόλο που τις δύο πρώτες ημέρες οι νοτιοανατολικοί άνεμοι δυσκόλεψαν πάρα πολύ την προπόνηση, οι συνθήκες  εντός του προπονητικού κωπηλατοδρομίου (το κανάλι δυτικά της Μαρίνας) ήταν πολύ καλές !

Για τον ΝΟΜεσολογγίου είναι ιδιαίτερη τιμή και επιβράβευση η παρουσία τους και η επιλογή τους αυτή. Από το 2005 κάνουμε γνωστό με τις δράσεις μας, ότι η Λιμνοθάλασσα μας είναι το ιδανικό πεδίο για το άθλημα του κάνοε-καγιάκ και της κωπηλασίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο  ότι η παιδική μας ομάδα καγιάκ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στις μεγάλες αποστάσεις και στα σπριντ για το 2023. Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να βοηθήσει ώστε το προπονητικό μας κωπηλατοδρόμιο να ολοκληρωθεί και να γίνει μοχλός ανάπτυξης των κωπήλατων αθλημάτων προς όφελος της νεολαίας και της τοπικής μας οικονομίας.

Το ΔΣ του ΝΟ Μεσολογγίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr