Τελετή λήξης των Ακαδημιών Στίβου Πνοή

 

Τα φώτα έσβησαν, η αυλαία έπεσε αλλά τα συναισθήματα μέσω των αναμνήσεων θα μείνουν!

Τίτλοι τέλους μιας υπέροχης και αξέχαστης χρονιάς γεμάτη από δυνατές εικόνες, εμπειρίες και συγκινήσεις με την ιστορία να «γράφεται από την ομάδα».

Μαζί βαδίσαμε στο δρόμο του κλασικού αθλητισμού και γευτήκαμε τις χαρές του γιατί «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει».

Νιώθουμε περήφανοι για κάθε παιδί που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, είτε αυτό μεταφράζεται σε μία νίκη είτε σε μία προσωπική βελτίωση!

Κάθε αγώνας και κάθε προπόνηση ήταν, μια ευκαιρία για μάθηση και εξέλιξη!

Βλέποντας τα παιδιά μας να αγωνίζονται και να υπερβαίνουν τα όριά τους συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η αφοσίωση και η προσπάθεια!

Εκτός από τις αθλητικές επιδόσεις, είδαμε τα παιδιά μας να αναπτύσσονται ως άνθρωποι! Μέσα από την αλληλεπίδραση με τους συναθλητές τους, έμαθαν την αξία της φιλίας, της συνεργασίας και του σεβασμού!

Απελευθερώσαμε 7 πράσινα μπαλόνια για τα επτά επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας που έχει στο δυναμικό του 130 και πλέον αθλητές/τριες ηλικίας 5 έως και 17 ετών!

Φίλοι γονείς, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Η κινητήρια δύναμή μας, η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας στο έργο μας

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία τους, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κα Γεωργία Φούντα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας-Κλιματικής Αλλαγής και ΚΕΠ Κο Χρήστο Βούρβαχη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Κο Σωτήρη Φαράντο!

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, Κα Νεκταρία Καντζούρου, ιδιοκτήτρια του Προτύπου κέντρου Προσχολικής Αγωγής «Μαγικός Παραμυθένιος Κόσμος» & την Κα Νικολέττα Τσουκαλά, ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Nikoleta Tsoukala language schools” στο Μεσολόγγι!

Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς και τραγουδιστές της βραδιάς Μάνο και Ελίνα που μας ταξίδεψαν με τις υπέροχες φωνές τους!

Με βαθιά εκτίμηση

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΟΗ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr