ΠΝΟΗ: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Μετά τη συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, η ΠΝΟΗ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναπτυξιακού Αθλητισμού Κ16 που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας το Σαββατοκύριακο 13-14/7/2024.

Ο αθλητής μας Γιώργος Ξεσφίγγης έλαβε μέρος για πρώτη φορά στα 150μ και σημείωσε ατομικό χρόνο 19.24 ενώ η αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου έτρεξε στην κούρσα των 80μ με ατομικό χρόνο 11.55. Ο σύλλογός μας συμμετείχε και στην σκυταλοδρομία 4χ80μ, κόντρα σε 50 αντίπαλες ομάδες, όπου οι αθλήτριές μας Αγαθή Ντρούκα, Γωγώ Καραπάνου, Μαρία Ξηρού και Κάτια Διαμαντοπούλου βελτίωσαν τον ομαδικό τους χρόνο (44.39) που τους οδήγησε στην 36η θέση της κατάταξης.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τη συνέπεια, την προσήλωσή τους στο στόχο και την υπομονή τους να προπονούνται σε ένα γήπεδο με ελλιπή υλικοτεχνική υποδομή και επιπροσθέτως με αντίπαλο τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που έκαναν ακόμη δυσκολότερη την προετοιμασία μας τους δυο τελευταίους μήνες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους φίλους γονείς για τη στήριξή τους καθ' όλη τη διάρκεια του αθλητικού μας αγώνα. «Τα χαμόγελά σας, οι λέξεις σας και η παρουσία σας ήταν η πηγή της δύναμής μας και το κίνητρο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Η συμμετοχή σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου είναι, ένα σημαντικό ορόσημο για κάθε αθλητή/τρια. Είναι το πεδίο όπου, οι αθλητές δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε σύγκριση με τους καλύτερους αθλητές της χώρας. Είναι μια εμπειρία που κάθε παιδί θα πρέπει να επιδιώκει και να εκμεταλλεύεται στο έπακρο καθώς αποτελεί πηγή υπερηφάνειας, κινητοποίησης και ανάπτυξης, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διαμόρφωση της αθλητικής πορείας και της προσωπικής εξέλιξής του!

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για όλους όσους αγωνίστηκαν και φέτος με τη φανέλα της Πνοής!

Η πράσινη φανέλα μας δεν είναι απλά ένα ρούχο, αλλά ένα κομμάτι της καρδιάς μας, ένα μέρος της ψυχής μας! Είναι η απόδειξη ότι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αρκεί να το πιστέψουμε και να το παλέψουμε. Και όσο φοράμε αυτή τη φανέλα, θα θυμόμαστε πάντα ότι, είμαστε κομμάτι μιας μεγάλης οικογένειας, μιας ομάδας που μας ενώνει και μας κάνει πιο δυνατούς!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη για νέες προκλήσεις και εμπειρίες γεμάτες πάθος και αφοσίωση που μόνο ο Κλασικός Αθλητισμός προσφέρει!

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr