Στον τελικό του επί κοντώ Στεφανίδη και Aδαμοπούλου. Νίκη για την Εθνική πόλο!

Απίστευτος προκριματικός στο άλμα επί κοντώ με δύο Ελληνίδες, την Κατερίνα Στεφανίδη και την Αριάδνη Αδαμοπούλου να περνούν στον τελικό μαζί με άλλες 18 αθλήτριες! Εκτός έμεινε η Ελένη Πόλακ.

Ο λόγος είναι ότι 11 πέρασαν το 4.55, μεταξύ των οποίων και η Στεφανίδη, κι έτσι για να βγει η 12άδα πέρασαν και όσες είχαν περάσει το 4.40 χωρίς να έχουν χαμένες προσπάθειες σε χαμηλότερα ύψη. Αυτές ήταν εννέα, ανάμεσά τους και η πρωτάρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Αριάδνη Αδαμοπούλου.

Η Κατερίνα προκρίθηκε για τρίτη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, στην τέταρτη συμμετοχή της στη διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι ήταν πρώτη το 2016, και τέταρτη το 2021 στο Τόκιο, ενώ το 2012 στο Λονδίνο είχε αποκλειστεί στον προκριματικό.

Nίκη της Εθνικής πόλο

Εντυπωσιακή η Εθνική Ανδρών της υδατοσφαίρισης, νίκησε με 9-8 την Ιταλία στον τελευταία αγώνα της στην α΄φάση του Ολυμπιακού τουρνουά του Παρισιού.

Με κορυφαίους τον Στέλιο Αργυρόπουλο, ο οποίος σημείωσε σχεδόν τα μισά γκολ (4) και τον Μάνο Ζερδεβά να «κατεβάζει ρολά» (14 αποκρούσεις), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πλέον, η «γαλανόλευκη» ομάδα περιμένει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κροατία και τις ΗΠΑ για να μάθει τη θέση που θα καταλάβει στον Α΄ όμιλο για να μάθει και τον αντίπαλο.

Εκτός τελικού Μίτας και Κατζουράκη

Το ελληνικό δίδυμο των Εμμανουέλα Κατζουράκη και Μάκη Μίτα δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του μεικτού ομαδικό του σκιτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Από τις 150 βολές είχαν 139 εύστοχες και αυτό είχε αποτέλεσμα να μείνουν εκτός τετράδας που έμπαινε στον τελικό. Το σκορ αυτό τους έφερε στην 13η θέση και έτσι ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στα αγωνίσματα της σκοποβολής σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr