Στην 8η θέση Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

Στην 8η θέση της βαθμολογίας στο τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ανέβηκαν Ευαγγελία Πλατανιώτη – Σοφία Μαλκογεώργου, με 250,4584 βαθμούς.

Αρχικά βαθμολογήθηκαν με 210,9384 βαθμούς και πήραν την 13η θέση αλλά κατατέθηκε ένσταση η οποία έγινε δεκτή και διορθώθηκε η βαθμολογία.

Την καλύτερη βαθμολογία στο Τεχνικό -που μετράει κατά 50% για την τελική κατάταξη και τα μετάλλια- πήραν οι Κινέζες  αδερφές Γουάνγκ με 276,7867 βαθμούς, τη 2η οι αδερφές Αλεξανδρή για την Αυστρία με 267,2533 β. και την τρίτη οι Ολλανδές Β. και Ν. Ντεμπρόβερ με 264,7066 β.

Από τη δεύτερη θέση και κάτω και μέχρι την 8η, όλες είναι κοντά στη βαθμολογία, κάτι που προδιαθέτει για έναν ανταγωνιστικό τελικό στο Ελεύθερο και δίνει ελπίδες για διάκριση και στην Ελλάδα.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr