ΠΝΟΗ: Γίνε κι εσύ μέλος της δυνατής μας ομάδας και ζήσε την εμπειρία

Φίλοι γονείς και αγαπημένα παιδιά, οι μέρες του καλοκαιριού μας αποχαιρετούν, αφήνοντας πίσω τους τη ζεστασιά του ήλιου και τις αναμνήσεις από ξέγνοιαστα παιχνίδια στη θάλασσα…

Με αυτή τη νοσταλγία, αλλά και με ανανεωμένη ενέργεια, ξεκινάει το νέο μας ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του Κλασικού αθλητισμού-Στίβου, για να επαναφέρουμε τη χαρά της άσκησης στη ζωή μας!

Ο στίβος είναι το μέρος όπου η δύναμη συναντά την αποφασιστικότητα και η επιμονή γεννά τη νίκη! Εδώ, στο στίβο της μάχης, κάθε προπόνηση είναι ένα βήμα προς την αυτοβελτίωση & κάθε αγώνας μια γιορτή της προσπάθειας και της θέλησης.

Αγαπημένα παιδιά, θα είμαστε και πάλι δίπλα σας να υποστηρίξουμε κάθε βήμα της διαδρομής σας και να θαυμάσουμε τα επιτεύγματά σας!

«Με πνοή και ψυχή θα φτάσουμε στην κορυφή»

Συμπληρώνουμε 8 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας, γεμάτα παιδικά και εφηβικά χαμόγελα, ταξίδια, αγώνες, ανεπανάληπτες εμπειρίες και συγκινήσεις! Ο αθλητισμός στην παιδική και εφηβική ζωή ενός παιδιού θέτει τις βάσεις για τη διάπλαση μιας δυνατής προσωπικότητας και αργότερα ενός υγιούς ενήλικα! Ο στίβος ειδικότερα θεωρείται ένα ιδανικό άθλημα που συστήνεται στις προηγμένες αθλητικά χώρες γιατί γυμνάζει αρμονικά όλες τις μυϊκές ομάδες και ενισχύει την ταχύτητα, την αντοχή, τη δύναμη, την ευλυγισία και την επιδεξιότητα του παιδιού.

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ, αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, είναι η μεγαλύτερη Ακαδημία Στίβου στο Μεσολόγγι έχοντας στο ενεργητικό της 140 αθλητές-τριες ηλικίας 5 έως και 17 ετών, σε τμήματα (Νηπίων-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου-Υποψηφίων ΤΕΦΑΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ/ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ). Η ακαδημία μας, διατηρεί και αγωνιστικό τμήμα και ως μέλος του ΣΕΓΑΣ ανιχνεύει αθλητικά ταλέντα δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές-τριές της να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες εκπροσωπώντας την πόλη μας σε Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες!

Στόχος της ακαδημίας μας είναι, η καλλιέργεια ενός κλίματος προσανατολισμένου στη μάθηση και όχι στη σύγκριση των επιδόσεων. Μέσα από ποικίλα ψυχαγωγικά παιχνίδια, εστιάζουμε στα ποιοτικά στοιχεία των δεξιοτήτων, στην ομαδική άμιλλα, στην προσωπική βελτίωση, στα βιώματα επιτυχίας και στη θετική αυτοεκτίμηση των μικρών μας αθλητών-τριών. Με αγάπη και αίσθημα ευθύνης, θέλουμε οι αναμνήσεις της παιδικής τους ηλικίας να είναι θετικές, γιατί ένα ευτυχισμένο παιδί γίνεται ένας ευτυχισμένος ενήλικας!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ των τμημάτων μας

Σταθακοπούλου Μαρία, Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με 20ετή και πλέον εμπειρία στην Εκπ/ση, Δίπλωμα Ειδικότητας στον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο), Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Προπονητή Στίβου Α’ κατηγορίας.

Καραβασίλης Άλκης, Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής με Μεταπτυχιακό στον Αθλητικό Τουρισμό-Αναψυχή.

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Για τα παλαιότερα μέλη μας (αθλητές/τριες της Πνοής) προς διευκόλυνσή τους, οι εγγραφές θα γίνονται τις μέρες και ώρες των προπονήσεών τους.

Για τα νέα μας μέλη, οι εγγραφές θα γίνουν στο γραφείο της Πνοής (Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου, βόρεια είσοδος και αριστερά) τις κάτωθι ημερομηνίες:

Σάββατο: 07/09/2024 & Κυριακή 08/09/2024 στις 18:00-20:00.

Εγγραφές θα γίνονται και στις κάτωθι ώρες των προπονήσεων.

ΤΜΗΜΑ 1 (Νήπια & Α΄Δημοτικού): ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 4.00-5.00μμ

ΤΜΗΜΑ 2 (Β΄& Γ΄τάξεις Δημοτικού): ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 5.00-6.00μμ

ΤΜΗΜΑ 3 (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεις): ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.00-5.00μμ

ΤΜΗΜΑ 4 (Α΄ Γυμνασίου έως και Β΄ Λυκείου) &

ΤΜΗΜΑ 5 προετοιμασίας υποψηφίων (ΤΕΦΑΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ/ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ): ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.00-6.00μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά με την υπεύθυνη των ακαδημιών Σταθακοπούλου Μαρία 19.00-21.00 στο τηλ.: 693 6630382.

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία, δύναμη και παλμό!

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr