Αθλητικός σύλλογος ΠΝΟΗ: Συμμετοχή στον 16ο Ημιμαραθώνιο "Μιχάλη Κουση"

Με οδηγό την αγάπη για το άθλημα και την ευγενή άμιλλα οι αθλητές/τριές μας έδωσαν δυναμικό παρών στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν που διεξήχθη την Κυριακή 6/10/2024 στο Αγρίνιο, στη μνήμη του κορυφαίου μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση.

Πολλά συγχαρητήρια στα μικρά μας παιδιά που έλαβαν μέρος στα 1000μ.

«Δεν έχει σημασία το πόσο γρήγορα τρέξατε, αλλά το ότι τολμήσατε να συμμετάσχετε, να προσπαθήσετε και να ολοκληρώσετε τον αγώνα με χαμόγελο. Η χαρά και ο ενθουσιασμός στα πρόσωπά σας, ήταν η καλύτερη επιβράβευση για μας, προπονητές και γονείς».

Συγχαίρουμε και τις εννέα συμμετοχές μας στα 5.000μ, κυρίως τα παιδιά που έτρεξαν για πρώτη φορά αυτήν την απόσταση.

Η αθλήτριά μας Βερονίκη Παπουτσοπούλου τερμάτισε στην 9η θέση στη γενική κατάταξη των γυναικών και 3η στην κατηγορία έως 29 ετών με χρόνο 24.27.

Πολύ καλή η εμφάνιση και του αθλητή μας Διονύσιου Αντζουλάτου που τερμάτισε με χρόνο 24.07.

Η συμμετοχή και η προσπάθεια σε έναν αγώνα: Αξία ανεκτίμητη!

Οι αθλητές μας το αποδεικνύουν κάθε φορά που τρέχουν, κάθε φορά που δεν τα παρατούν, κάθε φορά που ξεπερνούν τα όριά τους. Η χαρά και η ολοκλήρωση δεν βρίσκονται αποκλειστικά στο τερματικό σημείο, αλλά σε κάθε αγωνιστικό βήμα, σε κάθε ανάσα τους καθ’ οδόν!

Συνεχίζουμε δυνατά και με χαμόγελα, γεμάτοι αισιοδοξία για όσα θα ακολουθήσουν!

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr