Μέχρι 8/8 τα μαθήματα CrossFit για την καλοκαιρινή περίοδο στο Αθλητικό Κέντρο του Κ. Παλιάτσα (vid)

Με αμείωτους ρυθμούς και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιούνται από τις 9 Μάιου και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη τα μαθήματα CrossFit στο Αθλητικό Κέντρο Κ. Παλιάτσας στο Μεσολόγγιυπό την επίβλεψη της κ.α Χριστίνας Πρασσά.

Το Cross training, η γνωστή σε όλους μας κυκλική προπόνηση είναι ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης που στηρίζεται σε συνεχή εναλλαγή λειτουργικών ασκήσεων (όπως τρέξιμο, άλματα, έλξεις, ημικαθίσματα, ωθήσεις, κινήσεις, αρασέ και ζετέ).

Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια χωρίς αποτελέσματα στη ζυγαριά και στον καθρέφτη σας η λύση είναι το Cross training, κυκλική προπόνηση συνδυασμός αερόβιας προπόνησης με βάρη ιδανική για καύση λίπους και τόνωση του μυϊκού σας συστήματος.

Ημέρες  μαθημάτων Δευτέρα - Τετάρτη και ώρα 9:00 μ.μ .

Τα μαθήματα για την καλοκαιρινή περίοδο θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα, με επανέναρξη στις αρχές Σεπτέμβριου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

Αθλητικό κέντρο Κ.Παλιάτσα: 2631025444

Χριστίνα Πρασσά: 6957181642

Κώστας Παλιάτσας: 6977392770 και e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr