Μέσα στους 20 ποδηλάτες που πήραν τερματισμό ο Μεσολογγίτης Γ.Χονδρός

Δηλώσεις του Μεσολογγίτη ποδηλάτη Γρηγόρη Χονδρού για την συμμετοχή του στον ποδηλατικό αγώνα – εκδρομή Αθήνα – Αλεξανδρούπολη 6Χ200.

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ποδηλατικός αγώνας Brevet της μεγαλύτερης για τα Ελληνικά δεδομένα απόστασης των 1290 περίπου χιλιομέτρων με αφετηρία Τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τερματισμό το φάρο της Αλεξανδρούπολης κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες λόγο των υψηλών θερμοκρασιών έως και 42 βαθμούς σε περιοχές όπως η Βοιωτία και ο Θεσσαλικός κάμπος .

25 ποδηλάτες ξεκινήσαμε από την Αθήνα και τερματίσαμε οι 20 . Το σύνολο της ανάβασης έφτασε τα 12000 μέτρα γεγονός που έκανε την προσπάθειά μας ακόμη ποιό δύσκολη και λόγο της εποχής .

Ολοκλήρωσα τη διαδρομή σε 67 ώρες , περίπου 20 ώρες πριν τη λήξη του χρονικού ορίου ! Η διαδρομή πραγματοποιήθηκε σε επαρχιακές οδούς με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας και κατά σειρά τις πόλεις Αθήνα, Λαμία , Λάρισα, Καστοριά, Θεσσαλονίκη , Δράμα ,Αλεξανδρούπολη .

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν κοντά μου αυτό το διάστημα και με στήριξαν σε αυτή μου την προσπάθεια» .

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr