Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 3ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «Στην Σκιά του Κριακουρα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τίτλοι τέλους για τον 3ο αγώνα ορεινού τρεξίματος ΄΄ Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄ που για φέτος οι διαδρομές του αναβαθμίστηκαν σε 10 και 21 χιλιόμετρα.

Το τι σήμαινε  τρέχω στα μυστικά των Τζουμέρκων μπορούν να το πούνε μόνο αυτοί που έτρεξαν στον

αγώνα διασχίζοντας ελατοδάση ,δύο ορμητικά ποτάμια και μονοπάτια ξεχασμένα από προηγούμενα χρόνια χωρίς να αντιμετωπίσουν τον παραμικρό κίνδυνο μιας και η οργανωτική επιτροπή είχε φροντίσει για τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας σε μια διαδρομή όμορφη ,εντυπωσιακή και δύσκολη συνάμα περνώντας από τους λασπόλακκους των αγριογούρουνων και την περιοχή της αρκούδας, μαζεύοντας τις δροσοσταλίδες  του καταρράκτη για να τους συντροφεύσει μέχρι τον τερματισμό κάνοντάς τους να πουν ΄΄ και του χρόνου πάλι εδώ, γεροί και δυνατοί΄΄.

Μια διαδρομή την οποία η οργανωτική επιτροπή την σχεδίασε με τέτοιο τρόπο ώστε να περνάει από τα περισσότερα άγρια και ταυτόχρονα άγνωστα για τους περισσότερους μέρη του χωριού και της ευρύτερης περιοχής. Δρόμοι, ποτάμια, φαράγγια, ξωκλήσια, βοσκότοποι, ξεχασμένα μονοπάτια, αδιαβάθμητα ρεβένια, πηγές ποταμών, καταρράκτες, σημεία τα οποία τα ένωσε όλα η διαδρομή των 21 km και που όλοι όσοι πήραν μέρος σ΄αυτή τους έμεινε αξέχαστη. Μια διαδρομή η οποία σηματοδοτήθηκε για να χρησιμοποιηθεί και ως ορειβατικό και περιπατητικό μονοπάτι.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα ΄΄ Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄  θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που πίστεψαν στην διοργάνωση και πήραν μέρος στον αγώνα, όλους τους εθελοντές για την αμέριστη βοήθειά τους, τους θεσμικά και χορηγικά υποστηρικτές του αγώνα, υπόσχεται παροχές εκπλήξεις για τον 4ο αγώνα ορεινού τρεξίματος ΄΄ Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄ με ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα περνώντας από πραγματικά μυστικά των Τζουμέρκων περιοχές.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr