Συνεχίζουμε το ταξίδι μας, θέτοντας νέους στόχους! Σας ευχαριστούμε! (Βίντεο)

 

Δελτίο τύπου

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ευχαριστεί φορείς, υποστηρικτές, χορηγούς, εθελοντές και φίλους για την πολύτιμη συνεργασία τους στα πλαίσια της διοργάνωσης “1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου», η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 με απόλυτη επιτυχία στην πόλη μας.

Η απήχηση του εγχειρήματος σε αθλητές και φίλους του αθλητισμού, μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Το εκπληκτικό τοπίο της παραλιμνοθαλάσσιας διαδρομής ενθουσίασε τους μακρινούς επισκέπτες και αποζημίωσε συμμετέχοντες και θεατές. Άνθρωποι όλων των ηλικιών πήραν μέρος στον ημιμαραθώνιο (διαδρομή 21χλμ) και στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Ειδική συμμετοχή είχαν τα παιδιά Γυμνασίου και Δημοτικού που έτρεξαν 1000 μέτρα χαρίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό στην διοργάνωση. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο λιμάνι και χειροκρότησε μικρούς και μεγάλους. Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε φαντασία. Η συνεργασία φορέων, συλλόγων και εθελοντών ήταν εξαιρετική.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μοιραστήκαμε την καθημερινότητά μας, το αξεπέραστο φυσικό μας τοπίο, την αγάπη μας για αθλητισμό, υγεία, επαφή με την φύση.

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας, θέτοντας νέους στόχους για την συνέχεια. Ακολουθούν οι υποστηρικτές, χορηγοί και συνεργάτες της διοργάνωσης. Δίχως την πολύτιμη συμβολή τους τίποτα δε θα είχε γίνει πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε!

ΥΓ. Λόγο του μεγάλου όγκου του φωτογραφικού υλικού από την εκδήλωση θα ακολουθήσουν φωτορεπορτάζ κατά την διάρκεια της ημέρα..

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr