Ναύπακτος: 19-21 Ιουλίου το AHEPA CUP 2024 Beach Volleyball tournament

Ψηλά τον πήχυ των αθλητικών διοργανώσεων κρατά και φέτος το τοπικό τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”, με το επερχόμενο AHEPA CUP 2024 Beach Volleyball tournament, το οποίο έχει προγραμματισθεί 19-21 Ιουλίου στη Ναύπακτο. Η διοργάνωση-θεσμός συμπλήρωσε ήδη μια δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας στην πόλη και μπαίνει δυναμικά σε μια νέα εποχή με καινούριες εγκαταστάσεις-κόσμημα για το άθλημα και την περιοχή στην παραλία Βαριάς (πρώην νεροτσουλήθρες).

Οι προετοιμασίες είναι στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν ότι και η φετινή διοργάνωση θα κινηθεί σε υψηλά στάνταρ αθλητικού θεάματος και συγκινήσεων. 

Το τουρνουά μικτών ομάδων αποτελεί συνδιοργάνωση με τον αθλητικό σύλλογο “Ομόνοια Ναυπάκτου”, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ναυπακτίας ενώ είναι εγκεκριμένη διοργάνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία πετοσφαίρισης και υπό την αιγίδα της AHEPA Hellas.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή διοργάνωση για την AHEPA στην Ελλάδα που έχει καταφέρει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την οργάνωση, ενώ αποτελεί και πρώτης τάξεως διαφήμιση για την Ναύπακτο διεθνώς.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ειδοποίηση σχετικά με την έναρξη υποδοχής για τις αιτήσεις συμμετοχής των αθλητών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορεί κανείς να δει ΕΔΩ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr