ΕΠΣ Αιτ/νιας: Διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων τριετίας

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνεται ότι η διαδικασία έκδοσης ταυτότητας τριετίας προπονητή, άλλαξε.

Από τούδε και στο εξής οι ενδιαφερόμενοι προπονητές θα πρέπει από μόνοι τους να στέλνουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά απευθείας στο αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας και στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για την διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν από το site της Ε.Π.Ο. «epo.gr» - «Ανάπτυξη ποδοσφαίρου και εκπαίδευση» - «Ταυτότητα τριετίας».

Μέσα στα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι και η απόδειξη κατάθεσης του παραβόλου υπέρ Ε.Π.Σ., το οποίο μπορείτε να καταθέτεται πρωϊνές ώρες στα γραφεία της Ενώσεως ή στον με αριθμό λογαριασμού IBANGR59 0172 1610 0051 6103 1401 366 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).

Σε περίπτωση που η κατάθεση του παραβόλου γίνεται ηλεκτρονικά, να μας αποστέλνεται τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, προκειμένου να σας στέλνουμε την απόδειξη κατάθεσης του παραβόλου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr