Δημοσίευμα βόμβα ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Για ανατροπή στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τάγκαλου για την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κάνει λόγο με δημοσίευα του το sdna.gr και άλλες αθλητικές ιστοσελίδες τις τελευταίες ώρες, που αν και εφόσον ευσταθούν μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της Παρασκευής 17/6 θα είναι ο νυν πρόεδρος Τάκης Παπαχρήστος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλευρά του υποψήφιου πρόεδρου κ. Παναγιώτη Τάγκαλου αναφέρει ότι έχει διαγραφει εδώ και χρόνια από προπονητής, αν και παρακολουθεί σεμινάρια προπονητικής της UEFA στα οποία δεν συμμετάσχει ποτέ στις εξετάσεις, για αυτό έχει δικαίωμα συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές.

Αναλυτικά το άρθρο του sdna.gr αναφέρει:

Γκάφα από τον αντίπαλο του Παπαχρήστου στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, προς ακύρωση η υποψηφιότητά του.

Υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στις εκλογές της Παρασκευής (17/6) κατέθεσε ο Παναγιώτης Τάγκαλος, διεκδικώντας να πάρει τα ηνία της Ένωσης μετά από 12 χρόνια προεδρίας του Τάκη Παπαχρήστου ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος για ακόμη μία θητεία.

Μόνο που ο κ.Τάγκαλος, που φέρεται να έχει την στήριξη του Παναιτωλικού, είναι διπλωματούχος προπονητής. Και σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία και τους κανονισμούς, οι προπονητές δεν επιτρέπεται να είναι μέλη αθλητικού σωματείου στον ίδιο κλάδο άθλησης και φυσικά ούτε μπορούν να συμμετέχουν σε αρχαιρεσίες Ένωσης ή Αθλητικής Ομοσπονδίας, καθώς τέτοιες υποψηφιότητες είναι «αυτοδίκαια άκυρες».

Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα ανακοινωθούν την Πέμπτη (16/6) και με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο Τάκης Παπαχρήστος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Επιμέλεια: Γιώργος Φραδελάκης

Πηγή: sdna.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr