Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νιας κατά παράγοντα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την ανακοίνωση του Συνδέσμου την 08/09/2022 όσο αφορά την διαμαρτυρία μας για την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝΑ σε γνωστό σάιτ της πόλης μας διαπιστώσαμε με λύπη αρνητικά , ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια κάποιων οι οποίοι δήθεν «ασχολούνται» με το ποδόσφαιρο κατά του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα, ενεργός παράγοντας του νομού (δεν αξίζει καν να αναφέρουμε το όνομά του) ο οποίος μάλλον τα γνωρίζει όλα για το ποδόσφαιρο (ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ !!!) αποκαλεί ογδόντα (80) άτομα μέλη του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου τσοπάνηδες. Άρα οι ποδοσφαιριστές που προπονούσαν ή προπονούν αυτοί με βάση την λογική του είναι τα πρόβατα!.

Ο μη διπλωματούχος που πλήρωνε το σωματείο του τόσα χρόνια τι ήταν; Για μεταγραφές δεν πλήρωνε; Ή επένδυσε στις υποδομές; Απλά αναρωτιόμαστε. Nα τον ενημερώσουμε ότι για το δίπλωμα του προπονητή φωνάζουμε χρόνια τώρα. Επίσης όταν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να έχει διοίκηση σωματείου, καταστατικό, γήπεδο ως έδρα ποδοσφαιριστές και κατάλληλο άτομο με την ιδιότητα αυτή το οποίο κρίνει η ίδια η Ομοσπονδία και όχι αυτός αν πληροί τις προϋποθέσεις (διαφορετικά θα δηλώναμε όλοι γιατροί – μάλλον αυτό εννοεί ελευθερία) Με ποιο κριτήριο κρίνει αν χρειάζονται ή όχι διπλωματούχοι προπονητές εν έτη 2022 στο ποδόσφαιρο σε ποια εποχή , σε ποιόν κόσμο ζει ο κύριος;

Στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου να τον ενημερώσουμε ότι υπάρχουν 27 στον αριθμό Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο οι οποίοι είναι απόφοιτοι μετά από Πανελλαδικές εξετάσεις ΑΕΙ ενσωματωμένα με την ΕΠΟ και UEFA. Επίσης οι υπόλοιποι έχουν αποφοιτήσει από σχολές προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της UEFA και έχουν εκτός από χρόνο πληρώσει και αυτοί χρήματα για να το αποκτήσουν και έχουν την άδεια άσκησης του επαγγέλματος, αυτού το οποίο ξεκινάει από τις «χαμηλές» κατηγορίες και φτάνει στις επαγγελματικές.

Με την λογική του συγκεκριμένου (δυστυχώς και άλλων ) οι παίχτες της Μπαρτσελόνα οι οποίοι κατέκτησαν το champions league τόσα χρόνια θα έπρεπε να μην αφήσουν κανέναν άλλον προπονητή στην Ευρώπη να δουλέψει και να εργάζονται μόνο αυτοί. Με το που σταμάτησε κάποιος να κλωτσάει την μπάλα δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει και προπονητής επειδή το θέλει ο συγκεκριμένος . Δεν μιλάμε για τους υγιείς παράγοντες οι οποίοι προσέφεραν και προσφέρουν στο τοπικό ποδόσφαιρο για να μην παρεξηγηθούμε.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο καταρρέει και εξ αιτίας κάποιων σαν αυτών των λίγων γιατί επειδή κάποιοι ήταν ή είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες νομίζουν , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα είναι και στο χώρο αυτό επιτυχημένοι. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τα ξέρουν όλα . Δεν ρωτάνε , δεν τους ενδιαφέρει. Άλλοι πάλι μπαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου για να τον εκμεταλλευτούν , να ασχοληθούν με την πολιτική , να κάνουν δημόσιες σχέσεις και διαφήμιση στην επιχείρησή τους και όχι να προσφέρουν στο χώρο. Πως λοιπόν να γυρίσουν τα νέα παιδιά στα γήπεδα όπως λέτε με εσάς τους συγκεκριμένους παράγοντες που τα ξέρετε όλα και με «προπονητές» που προσλαμβάνετε χωρίς παιδαγωγούς; Ένας σημαντικός λόγος είναι και αυτός (όπως και άλλοι) που από 120 ομάδες στον νομό μας φθάσαμε στα 38 σωματεία ( και έχει ο θεός ακόμη). Φαίνεται οι «ειδικοί» που προσλαμβάνουν οι εν λόγω παράγοντες δεν άφησαν τίποτα πίσω.

Στο σημείο της ανακοίνωσής μας στο οποίο αναφερόμαστε να προσφέρουμε αφιλοκερδώς δεν αναφέρθηκε κάτι , μήπως ενόχλησε και αυτό; Μήπως δεν του κάνει κανείς προπονητής εδώ στο νομό; Υπάρχουν και άλλοι όμοροι νομοί.

Μήπως λέμε για να καλέσουμε το Μουρίνιο μέσω της ΠΕΠΠ να βοηθήσουμε τον συγκεκριμένο κύριο;

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr