ΕΠΣ Αιτ/νιας | Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον Δήμο Αγρινίου

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ενημερώνουμε τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Δήμου Αγρινίου ότι την Παρασκευή 02/12/2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου – Αναστασιάδη 1 Αγρίνιο (κτήριο πρώην Τράπεζας Ελλάδας) θα γίνει παρουσίαση των απινιδωτών που προμηθεύτηκε η Δ/νση Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου και οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα του Δήμου κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Επίσης θα γίνει εκπαίδευση στην χρήση των απινιδωτών στους νοσηλευτές της ΕΠΣ Αιτ/νίας που ορίζονται στους αγώνες. 

Η παρουσία ενός εκπροσώπου και του προπονητή από κάθε σωματείο του Δήμου Αγρινίου κρίνεται απαραίτητη καθώς επίσης και ο νοσηλευτής του σωματείου εάν ορίζεται στους αγώνες με ευθύνη του.

Ως η Ποδοσφαιρική Αρχή του Νομού συγχαίρουμε τον Δήμο Αγρινίου για την σπουδαία αυτή ενέργεια που θα συνεισφέρει στην ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των μελών των σωματείων κατά την διάρκεια των αγώνων και ελπίζουμε να ακολουθηθεί και από τους άλλους δήμους του Νομού μας. 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr