ΕΠΣ Αιτ/νιας: Προσωρινή διοίκηση με... νίκη Παπαχρήστου

Ορίστηκε σήμερα η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας από το Πρωτοδικείο του Μεσολογγίου.

Ουσιαστικά πρόκειται για νίκη της πλευράς Παπαχρήστου, καθώς το δικαστήριο τους έδωσε την πλειοψηφία κάτι που αναμένεται να δώσει εκ νέου την προεδρία της προσωρινής διοίκησης στον κ. Νικάκη.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοδικείο του Μεσολογγίου όρισε 20 μέλη, με τα πέντε από αυτά να έχουν ρόλο αναπληρωματικών μελών (τα 15 τακτικά). Άμεσα θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για την ανάληψη της προεδρίας και τη σύνθεση του συμβουλίου μέχρι τις εκλογές εντός τριών μηνών.

Στο "στρατόπεδο" της πλευράς του Τάκη Παπαχρήστου υπάρχει ικανοποίηση για την απόφαση του Πρωτοδικείου αφού και στη νέα προσωρινή διοίκηση έχουν την πλειοψηφία που τους έδωσε το Πρωτοδικείο ενώ ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τις εκλογές που ουσιαστικά επιδιώκουν, σε αντίθεση με το αντίπαλο "στρατόπεδο" που όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κωλυσιεργούν τη διαδικασία με διάφορα "νομικά τερτίπια".

Η προσωρινή διοίκηση αναλυτικά:

Bασίλης Νικάκης

Γεράσιμος Μπελεβώνης

Ευστράτιος Αποστολάκης

Γεώργιος Τέγας

Αλέξανδρος Τσιακούμης

Ηλίας Τσιάντης

Γεώργιος Σπανός

Ελένη Καλοκλήρου

Μελέτης Πατρινός

Παναγιώτης Δάλαρης

Αλέξανδρος Ζωγράφος

Κωνσταντίνος Κατεφίδης

Γιαννούλα Σταθοπούλου

Ιωάννης Βισβίκης

Γεράσιμος Μπότσιος

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr