Συμμέτοχοι σε τέτοια παιχνίδια η «Νέα Εποχή» και οι άνθρωποί της δεν υπήρξαν και δεν θα γίνουν ποτέ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Διάγοντας την τελική ευθεία για τις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα περιμέναμε από τους ανθρώπους που οδήγησαν το τοπικό ποδόσφαιρο στο τέλμα του σήμερα να επιδείξουν στοιχειώδη ευθιξία.

Να δείξουν έμπρακτα ότι έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος, που τόσο εξόφθαλμα έγιναν και έκαναν το γύρο της Ελλάδας από μέρους τους, να αλλάξουν την τακτική τους ή έστω να μη δρουν τόσο απροκάλυπτα.

Να απομακρυνθούν από πρακτικές- «φαντάσματα» του παρελθόντος που κατά κόρον ακολούθησαν σε εκλογικές διαδικασίες, για να εξασφαλίσουν την στήριξη σωματείων.

Να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την ψήφο τους, με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Φαίνεται ότι ο κύριος Παπαχρήστος και οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι έχουν πολλούς λόγους για να μη το πράξουν.

Επιλέγοντας ξανά μεθόδους γνωστές τους μεθόδους δρουν κι επιδιώκουν να «δυναμιτίσουν» το κλίμα.  Να προκαταβάλλουν καταστάσεις και να διαβάλλουν, στηριζόμενοι σε περιστατικά που παρουσιάζονται κατά το δοκούν. Στηλιτεύοντας και τσουβαλιάζοντας δίχως να παραθέτουν πλήρως γεγονότα, με υπαγορευμένες ανακοινώσεις και υπόγειους δίαυλους επικοινωνίας. Γιατί άραγε;

Έτσι επιδιώκεται η αγκίστρωση στην καρέκλα.

Συμμέτοχοι σε τέτοια παιχνίδια η «Νέα Εποχή» και οι άνθρωποί της δεν υπήρξαν και δεν θα γίνουν ποτέ.

Η «Νέα Εποχή» έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι θέλει και επιδιώκει έμπρακτα την αλλαγή στην παγιωμένη κατάσταση. Έχοντας επιλέξει τον διαφορετικό δρόμο. Δεν θα παίξει κανείς στους κόλπους της το παιχνίδι των σκοπιμοτήτων.

Ακόμη και τώρα, την ύστατη στιγμή, επισημαίνουμε τα ίδια που τονίσαμε στις πρώτες μας ανακοινώσεις: Στην προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό που αξίζει το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας, δεν περισσεύει κανείς.

Μακριά από εξαρτήσεις, με ουσιαστικό διάλογο. Πέρα και μακριά από σκοπιμότητες, πατροναρίσματα και παιχνίδια.

Με σεβασμό. Στα σωματεία, στα πρόσωπα που μοχθούν για τα χωριά, τις ομάδες, το μεράκι τους, με σεβασμό στο ίδιο το ποδόσφαιρο της περιοχής και όλα όσα πρεσβεύει.

Εμείς αυτό το δρόμο επιλέξαμε και σε αυτό το δρόμο καλούμε να πορευτούν ακόμη και τώρα όλοι αυτοί που επιλέγουν να βρίσκονται στην αντίπερα όχθη. Αν θέλουν, αν μπορούν.

Σε κάθε περίπτωση η «Νέα Εποχή» δηλώνει παρούσα και έτοιμη να παρουσιάσει το πρόγραμμά, τις θέσεις και τις προτάσεις της.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr