Ανακοίνωση - διαμαρτυρία του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου νομού Αιτ/νιας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η ΕΠΣΝΑ ΦΙΜΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Αιτ/νιας  για την βράβευση Αθλητών – Παραγόντων – Ποδοσφαιριστών – προπονητών κ.λ.π., η ΕΠΣΝΑ δια του Προέδρου της κ. Παπαχρήστου απαγόρευσε στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας και αντιπρόεδρό του κ. Κουτρούλη Δημήτριο να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου.

Ο κ. Κουτρούλης ζήτησε από τον κ. Παπαχρήστο να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Αιτ/νίας και πήρε την εξής απάντηση, ¨ το πρόγραμμα έχει βγει δεν μπορείς να απευθύνεις χαιρετισμό ¨.

Θεωρούμε αδιανόητο σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου να αποκλείεται ο βασικός πυλώνας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που είναι ο προπονητής.

Τέτοιοι μέθοδοι θυμίζουν χρόνια παρακμής της χώρας μας που γρήγορα πρέπει να ξεχάσουμε.

Αλήθεια τι φοβόταν ο κ. Παπαχρήστος και δεν ήθελε με τίποτα να ακουστεί η φωνή του Συνδέσμου Προπονητών και διερωτόμαστε γιατί μας έστειλε την πρόσκληση;     

 

 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   O ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Κων/νος Θ.Γιωτόπουλος                                            Δημήτριος Π. Θεοδοσίου

     

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr