Με Παναιτωλικό Κ19 το Σάββατο 2/10 ο Αστέρας Μεσολογγίου

 

Στην έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ο Αστέρας Μεσολογγίου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό Κ19  για τον Α΄γύρο του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας . Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, στις 7:00 μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Μετά από 11 περίπου μήνες αγωνιστικής απραξίας, η ομάδα μας καλείται να αγωνιστεί ξανά,  με τη παρουσία φιλάθλων, με στόχο την καλή εμφάνιση και την απόκτηση εμπειριών απέναντι σε μία ομάδα που εργάζεται πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι, θεωρώντας το πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το επόμενο Σάββατο. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ντζιβανάκης προετοιμάζει τους παίκτες του για το δύσκολο ματς του Σαββάτου και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση στον επόμενο Γύρο του Κυπέλλου

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr